Benne lennétek egy ilyen kísérletben?
Arra gondoltam, hogy érdekes lenne, ha minden jegy (nyilas, bak, vízözöntő stb) képviselőjéből 12 ember 12 hónapon át minden nap, ill hetente és havonta egyszer is röviden leírná a saját legfontosabb tapasztalatait, élményeit stb, úgy, hogy mások ne ismerjék meg a feljegyzéseit.
Mindezzel egy időben 12 különböző jegyhez tartozó asztrológus 12 hónapon át szintén minden nap,héten,hónapra elkészítené a "jóslatait"...
Végül a 12. hónap utolsó napján összevetnénk ezeket a feljegyzéseket, és egy érdeke kép rajzolódna ki, hogy milyen összefüggés van /lehet a napi/heti/havi horoszkópok.
Ti benne lennétk egy ilyen kísérletben?
Én is benne lennék!:D
Bár szerintem 12 ember kevés, sokkal több kellene.
Szia!
Szerintem ez butaság.
Egy átlagember attól átlag, mert lusta, el van hízva és legalábbis nem ismeri fel élete nagy összefüggéseit.
Nyilván hiába keresnéd a szaturnikus tanításokat, csak a kínlódást látnád a soraikban. Talán 12 pszichológust kérj fel erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!