Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Történt veled olyan szellemekk...

Bóna Barbara kérdése:

Történt veled olyan szellemekkel kapcsolatos dolog ami megváltoztatta az életed negatív vagy pozitív irányba?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 19:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
58%
naná én már csak tudom!
2010. máj. 29. 18:42
 12/18 anonim ***** válasza:
26%

Negatívum, hogy mentem az utcán és egy szellem leköpött.

Pozitívum, hogy láttam egy félig fej nélküli szellemet és vicces volt.

2010. máj. 31. 22:37
 13/18 anonim válasza:
28%
ha szellemek nincsenek akkor ez mi a tököm?:D http://www.youtube.com/watch?v=r03M4mRR7Bk
2010. jún. 3. 11:46
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

hát igen vannak! hétvégén néhány haverommal elkezdtünk szellemet idézni és telefonnal akartuk felvenni ha netán történne valami hátborzongató... persze elnevettük az egészet ...de nagy kár volt:o egy lefordított befőttes üveggel kezdtük és egyik idióta haverom elkezdett csúnyán beszélni .." gyere ide szopd ki a f....m! " és társai:$ nah erre a csajom elkezdett duzzogni és hirtelen levette a kezét az üvegről ... már már épp menni készültünk amikor leesett a tükör a telefon leesett és a vidi sehol nem volt...néhány virág is leesett majd az üveg olyan forró lett hogy képtelenség volt hozzá érni.. hm.. eléggé betojtam azóta félek a sötétben:P hm lehet hogy kiengedtünk egy szellemet.S... ez halál komolyvolt

:S

2010. jún. 3. 19:27
 15/18 anonim ***** válasza:
34%
csak az lát szellemeket aki hisz is bennük
2010. jún. 4. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:
21%
csak az lát szellemeket aki pszichopata.
2010. jún. 5. 12:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Soha nem szabad szellemet idézni!!! Arra csak a gonoszak jönnek!!! Szenzációból idézgetni a szellemeket nem szabad! Egyébként a kérdésre válaszolva történt velem és az egész életemet meghatározta, de ha elmesélném, tuti, hogy mindenki skizónak nézne és lepontozna.
2010. jún. 10. 07:22
 18/18 anonim válasza:
baboca20, írd le lécci, legalább nekem privátban!
2010. júl. 4. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!