Történt veled olyan szellemekkel kapcsolatos dolog ami megváltoztatta az életed negatív vagy pozitív irányba?
Negatívum, hogy mentem az utcán és egy szellem leköpött.
Pozitívum, hogy láttam egy félig fej nélküli szellemet és vicces volt.
hát igen vannak! hétvégén néhány haverommal elkezdtünk szellemet idézni és telefonnal akartuk felvenni ha netán történne valami hátborzongató... persze elnevettük az egészet ...de nagy kár volt:o egy lefordított befőttes üveggel kezdtük és egyik idióta haverom elkezdett csúnyán beszélni .." gyere ide szopd ki a f....m! " és társai:$ nah erre a csajom elkezdett duzzogni és hirtelen levette a kezét az üvegről ... már már épp menni készültünk amikor leesett a tükör a telefon leesett és a vidi sehol nem volt...néhány virág is leesett majd az üveg olyan forró lett hogy képtelenség volt hozzá érni.. hm.. eléggé betojtam azóta félek a sötétben:P hm lehet hogy kiengedtünk egy szellemet.S... ez halál komolyvolt
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!