A telepatianak lehetnek-e negativ kovetkezmenyei?
Az olyan tipusu telepatiara gondolok, amelynek segitsegevel bizonyos erzeseket lehet kozvetiteni.
Peldaul ha A arra gondol hogy megsimogatja B-nek az arcat, ezt B erezheti.
A kerdesem az lenne, ha ennek kesobb lehet-e negativ kovetkezmenye? B erezhet bizonyos erinteseket, sot zavaro erinteseket meg akkor is ha A nem csinal semmit?
A telepatiaval lehetseges hogy megnyilik egy olyan kapu, amelyeken akar entitasok, szellemek lephetnek be es azok kesobb zavarhatnak?
Kerem csak olyanok irjanak akik tudjak mirol beszelek. Komoly valaszokat kerek. Elore koszonom.
En leirtam csak olyanok valaszoljanak akik tudjak mirol beszelek.
Erre rogton kerul egy hitvany aki feleslegesen hozzaszol hulyeseget irva. Nincs mit csinalj, gyermek?
Na latjatok, ezert nem irtam ki ezt a kerdest regebb. Mert ilyen valaszra is kell szamitson az ember itt.
Nem szandekozok vitatkozni a szkeptikusokkal.
Aki tud valami komolyat es hasznosat irni errol, az legyen szives tegye meg.
A telepátia nem nyit meg kaput semmiféle negatív dolog felé és szellemek felé sem.
Küldhetsz általa pozitív és negatív érzéseket is,de utóbbit nem ajánlom,mert ártani különösebben nem tudsz vele,viszont téged rosszul érinthet karmikusan.
Ha például gondolatban megsimogatsz valakit,például, akkor érezheti esetleg valóban,de valószínűbb,hogy csak egyszerűen gondolni fog rád.A telepátiát lehet gyakorolni,fejlesztgetni.
Akik gyakorolják az agykontroll a telepátián alapuló módszerrel akár gyógyítani is tudnak,személyes találkozás nélkül.
Tehát nem kell negatív következményektől tartani,mindaddig,amíg csak jó célra használod ezt a képességet.
Nos, a helyzet az, hogy nekem mar volt tapasztalatom ilyen tipusu telepatiaban valakivel. Sajnos.
Az elejen kellemes volt. De kesobb egy olyan este utan mikor lelkileg ki voltam borulva arra lettem figyelmes hogy mintha valami ramszallott volna. Bizonyos erinteseket ereztem, bizsergest imitt-amott a testemen. Keosbb meg durvabb dolgok tortentek. Csipeseket, csiklantasokat ereztem bizsergeto erzes formaban. Kellemetlen volt. Remalmaim is voltak amelyekben ugyanezeket ereztem es valosaggal kinlodtam megebredni, ami csak nagy nehezen sikerult.
En arra gondoltam hogy a telepatiaval, amihez en szemelyesen nem ertek, bevonzottunk a masik szemellyel szellemet.
Mikor annak a szemelynek, aki elozoleg azokat a bizonyos erzeseket adta at nekem, elmondtam mi a helyzet, azt mondta o nem csinal semmit. Es nagyon valoszinunek talalom hogy nem akar artani nekem.
Egyszeruen nem tudom hogy a fenebe szuntessem mar meg. Probaltam mar engergiafeltoltodest masnak segitsegevel. De ez csak enyhitette a helyzetet. Volt egy hosszabb nyugalmas periodusom most meg cseszeget ismet es annyira elegem van mar, mert hosszu ideje tart. Nem tudom kihez forduljak. Voltam mar szellemelengedo szeanszon is Budapesten Magyar Andrasnal. Allitolag tenyleg szellem volt, csakhogy ugy latszik sehogy nem akar beken hagyni.
Nem tudom mit tegyek mar. Nagyon elegem van. Segitseg!
Káros, mert az áldozatok elhiszik, hogy ez lehetséges, és hamar egy olyan helyen találják magukat, ahol bizonyos adminisztratív okokból csak kívülre raktat kilincset...
Az emberiség nem telepatikus faj... Vagyis a részeg patikust leszámítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!