A telepatianak lehetnek-e negativ kovetkezmenyei?
Az olyan tipusu telepatiara gondolok, amelynek segitsegevel bizonyos erzeseket lehet kozvetiteni.
Peldaul ha A arra gondol hogy megsimogatja B-nek az arcat, ezt B erezheti.
A kerdesem az lenne, ha ennek kesobb lehet-e negativ kovetkezmenye? B erezhet bizonyos erinteseket, sot zavaro erinteseket meg akkor is ha A nem csinal semmit?
A telepatiaval lehetseges hogy megnyilik egy olyan kapu, amelyeken akar entitasok, szellemek lephetnek be es azok kesobb zavarhatnak?
Kerem csak olyanok irjanak akik tudjak mirol beszelek. Komoly valaszokat kerek. Elore koszonom.
Szia!
Én azt gondolom, hogy olyan külső kaput, amin keresztül entitások bejöhetnek, nem nyit meg a telepátia. De a két ember között megnyit egy kaput, amin egymásból átmehetnek érzések akkor is, ha nem direkt küldik őket. Ez a túlzott egymásra hangolódás átka.
Tudom, miről beszélek, mert tapasztaltam.
De ha elég tudatos vagy, tudsz ellene védekezni.
Szép napot neked!
ParlanDo
Én nem gondolom, h a telapátia bevonzz ilyen gonosz dolgokat, szerintem azok között működik akik szoros érzelmi kötelékben vannak. Egyszer próbáltam még tinikoromban amikor még a "sötétség útjait jártam"
egy gonosz entitást megidézni, mégse történt semmi különös. Szerencésre azóta megváltoztam...de a telepátiával nem nyitsz meg kaput sztem, csak ahhoz jut el az infó akire koncentrálsz (tapasztalat.) Én így kaptam már infót arról, h baj van, halálhírt stb. más nem magyarázza a dolgot, de sose kísértek negatív dolgok.
Szia!
Nem tudom olvasod e meg a valaszokat, szeretnem megkerdezni, hogy elmultak e a negativ erzesek, mit tettel ellenuk. En is nagyon erdeklodom e dolgok irant, bar en mar nem csinalom oket, mert engem is ertek tamadasok.
Nem tudom milyen allapotban vagy most es mennyire volt komoly es hogy abbahagytad e mar, de ha erzed, hogy valami nem stimmel en javasom Neked a Bibliat, imat, Istenben valo hitet es rogton abbahagyni ezeket a dolgokat.
Vannak emeberek akiknek konkretan csunya fekete alakok, szellemek jelentek meg okkultista modszerek bevetese utan. vigyazni kell vele nagyon, egyebkent mukodik, ha van hozza olyan rezgesed, intuiciod stb.
Sokszor az ember annyira padlo alatt van, hogy ebben keresi a vigaszt(agykontroll, joslas, latnokok, varazslasok, telepatia, stb), hogy ezzel probalja szebbe tenni a szemelyes csalodast, fajdalmat. Ilyenkor az ember energia szintje nagyon alacsony, es a "rossz", tehat a satan, ordog vagy nevezzuk ahogy akarjuk csakis erre var. Mikor sebezhetoek vagyunk ok betornek hozzank es jokent tuntetik fel magukat. mi elhisszuk, hisz mukodik! De ez egy ordogi kor es nehez kijonni belole. A hit sokat segit. Bevallom en is sokat jatszottam ezekkel, es meg most is elofordul. De nagyon vigyazok (bar nem tudom mennyit segit ez).
Szerintem a telepatia megnyitja a kiskaput amit irtal. Ezt onnan gondolom, hogy az agykontroll is megnyitja. Nezz utana neten, sok esetben az agykontroll bevonzza a rosszat. A meditalas olyan kozegbe visz, ahol nem tudni kivel akadunk ossze es ki ragad rank. A sok negativ energia betegsegeket okozhat, pszichikailag is tonkretehet.
Ha az agykontroll bevonzza ezeket a dolgokat, ami szinten az agyhullamok jatszmaja, akkor en biztos vagyok abban hogy a telepatia is bevonzza.
En probalom abbahagyni, ha lehet nem csinalom, de meg most is neha uzenek egyes szemelyeknek.
Tehat a valaszom IGEN, bevonzza a rosszat.
szia:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!