Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mért félek ennyire ettől a...

Mért félek ennyire ettől a dologtól?

Figyelt kérdés
Vagyis nem is az hogy félek hanem attól tartok hogy a 4 éve meghalt papám szelleme meg fog jelenni előttem és bántani fog pedig engem sosem bántott és nagyon szerettem meg sokszor álmodtam azt hogy megjelent, és ezt nem tudom hogy mért lehet és igazából azt sem tudom hogy most hiszek e a szellemekben vagy nem hiszen még egyet sem láttam, bár voltak már furcsa élményeim és mióta a papám meghalt minden kis apró zajtól megijedek és félek a sötétben meg ilyenek, pedig nem vagyok már kisgyerek 15 éves vagyok akkor 12 voltam mikor meghalt és azelőtt sosem féltem a sötétben. Lehet hogy nemtudom elengedni őt vagy tényleg nem értem ezt az egészet de szeretnék már túllenni ezen hiszen este sötétbe is tök félek hazajönni. Nem tudjátok hogy akkor ilyenkor most mi van?
2010. máj. 19. 17:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs:D Sztem egyszerűen csak túl sok ilyen történetet olvasok vagy túl sok ilyen filmet nézek vagy nemtudom, de amit leirtatok az alapján rájöttem hogy nincs is mitől félnem hiszen szerettem őt és ő is engem és akkor mért bántana:) Vagy csak egyszerűen attól félek hogy látni fogok egy szellemet és egész életemben félni fogok majd...
2010. máj. 26. 16:33
 12/20 A kérdező kommentje:
Amúgy az én papám is körházban halt meg és fél évig én sem mertem bemenni a szobájába, néha még most sem, pedig most anyukámék szobája az:)
2010. máj. 26. 16:35
 13/20 anonim ***** válasza:
én tudom miért félsz,mert nem vagy tudatos-ha tobbet tudnál dolgokrol az életben,nem tartanál toluk,és ne halgass olyanra aki azt mondja egy normális emberi érzésre hogy kezelni kell mondjuk pszichiaterrel,nincs olyan ember aki még sose felt volna,hidd el,a gyogyszereknek meg ehez semmi koze,kinovod,fejlodsz és elmulik,ne aggodj
2010. máj. 28. 13:24
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. máj. 28. 16:06
 15/20 anonim ***** válasza:
természetes, hogy félünk egy olyan szellemtől akit ismerünk, mivel ez egy természetfölötti dolog. de ha szeretted és tényleg ő is szeretett, inkább örülj, ha úgy érzed hogy ott van a közelben, mert ha ott van melletted lehet vigyázni akar rád, lehet látni akar. szerintem ez olyan megható de nem tudom mért :D Hálistennek még közeli rokonom nem halt meg, amiért nagyon hálás vagyok és mindennap imádkozok Istennek hogy vigyázzon rájuk, de ha hiszel Istenben és szoktál imádkozni, egyszer imádkozz a nagypapádhoz is, biztosan hallja, és mondd neki hogy elengeded, stb.természetes hogy kicsit félsz, de a pozitív dolgot kell nézned, hiszen ha szeretett biztos soha nem bántana, csak lehet a közeledben akar lenni, vigyázni rád. ha belegondolsz ha egyszer meghalsz biztos te is azért néha meglátogatnád a családodat, unokádat :) de biztos nem azért hogy bántsd őket, csak vigyázni rájuk, látni hogy boldogok.
2010. máj. 28. 22:33
 16/20 A kérdező kommentje:
Ez valószínűleg tényleg így van:) És most már én sem értem hogy mért félek:)
2010. máj. 29. 13:07
 17/20 anonim ***** válasza:
Én 18 éves voltam, amikor apósom meghalt. Nem otthon, mégis sokáig féltem. De ugyanez volt, amikor a mamám halt meg. Akkor csak 14 voltam. Aztán olvastam könyveket a reinkarnációról, és rájöttem, hogy bántani biztosan nem fognak, ha esetleg megjelennek, akkor pedig üzenni akarnak. Apukám halálakor pedig kifejezetten szertóettem volna, ha üzen nekem, hogy jól van. De nem üzent már 10 éve... Úgyhogy semmi para...
2010. máj. 29. 15:22
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem kell félned, csak elengedned. Aki életében nem bántott, holtában sem fog. Gondolj arra, hogy ő már egy sokkal jobb helyen van, és az angyalokkal együtt vigyáz rád. Nem vagyok vallásos, de tavaly mamám halt meg, és amikor erre gondolok, jobban érzem magam tőle, hátha nálad is beválik. :)
2010. jún. 14. 09:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Nyugi ettől ne félj.Hisz a papád.Eddig se féltél tőle akkor most se kell.Nem akar neked rosszat.Ha megjelenik előtted akkor se kell megilyedned.Lehet vigyáz rád és ott van veled.Legalábbis én ettől nem félnék.
2011. jan. 8. 12:48
 20/20 Para Norman válasza:
Kedves 10 es. Baszodj meg
2020. júl. 6. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!