Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mért félek ennyire ettől a...

Mért félek ennyire ettől a dologtól?

Figyelt kérdés
Vagyis nem is az hogy félek hanem attól tartok hogy a 4 éve meghalt papám szelleme meg fog jelenni előttem és bántani fog pedig engem sosem bántott és nagyon szerettem meg sokszor álmodtam azt hogy megjelent, és ezt nem tudom hogy mért lehet és igazából azt sem tudom hogy most hiszek e a szellemekben vagy nem hiszen még egyet sem láttam, bár voltak már furcsa élményeim és mióta a papám meghalt minden kis apró zajtól megijedek és félek a sötétben meg ilyenek, pedig nem vagyok már kisgyerek 15 éves vagyok akkor 12 voltam mikor meghalt és azelőtt sosem féltem a sötétben. Lehet hogy nemtudom elengedni őt vagy tényleg nem értem ezt az egészet de szeretnék már túllenni ezen hiszen este sötétbe is tök félek hazajönni. Nem tudjátok hogy akkor ilyenkor most mi van?
2010. máj. 19. 17:09
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Bocsi 11-et akartam irni:)
2010. máj. 19. 17:19
 2/20 A kérdező kommentje:
Mármint 11 éves voltam
2010. máj. 19. 17:19
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős. A barátom halt meg tüdőgyulladásban. Azóta teljesen megváltoztam, nem merek én se a sötétbe kimenni, álmodok vele, éjjelenként a nevét sikoltozom és sírva ébredek. Rettegek. De tudom ha megjelenne nem bántana, szerettük egymást. és biztos vagyok benne hogy a nagyapád is szeretett téged és egyszer kimentem éjjel a konyhába csukott szemmel. Leültem a fotelbe és kinyitottam a szemem. Nem történt semmi. Ezt sokszor megismételtem. Ma már jobban vagyok. Ja és én még hallottam olyan hangokat is mintha valaki nyikorogva lassan lenyomná a kilincset éjjel. Ilyenkor én is besz..rok de nyugii biztos h nem akar bántani téged, az élőktől kell félni nem a halottaktól. ők már nem tudnak bántani :) legalábbis őszintén remélem. A halála óta hiszek az angyalokba, mert szerintem belőle is az lett, biztos a nagypapidból is:) Azóta látogatok el ide, nyugi
2010. máj. 19. 18:32
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt nagyon jól esett olvasni:) Most olyan nyugodtan érzem magam:)
2010. máj. 19. 19:42
 5/20 anonim ***** válasza:
93%
A szellemek meg szoktak változni néha. Szerintem ne félj :)
2010. máj. 19. 20:44
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
én is félek anyu szellemétől, pedig neki tényleg semmi oka nem lenne bántani, max néha egy anyai pofon, de semmi több. de félek...
2010. máj. 20. 00:38
 7/20 anonim ***** válasza:
76%
félünk mert ez elég para pszichológia...
2010. máj. 20. 01:34
 8/20 anonim ***** válasza:

Az én apukám még nagyon kicsi koromban meghalt. Ünnepek, születésnapok közelében anyuval furcsa dolgokat észlelünk, néha mintha valami/valaki kedvesen hozzám érne. Ilyenkor nagyon megijedek. Szoktam mondani, hogy "apu, ha te vagy kérlek ne csináld, mert félek". Ha félsz, próbáld meg, veszteni nem fogsz vele semmit.

17/L

2010. máj. 22. 15:25
 9/20 anonim ***** válasza:
Tata 8 éve meghalt, és én még mindig félek, pedig soha nem bántott, és nagyon szeretett, de még most se merek egyedül bemenni a szobájába. én nem abba a házba élek, ahol ő lakott.. de amikor megyek mamához, mindig félek. Azt mondják, h majd egyszer elmúlik.. sokáig a házba se mertem bemenni egyedül.. :( most 15 éves vagyok, már eléggé nagy .. de még mindig ugyanúgy félek, és úgyanígy lassan és félve nyitom ki az ajtót még nappal ish, amikor be kell mennem abba a szobába, pedig nem is ott halt meg, hanem kórházba :(
2010. máj. 23. 11:49
 10/20 Srapnel ***** válasza:
70%
A fent leírt esetekre van a pszichológia és a pszichológus. A lelki problémák feldolgozására. Kérdezőnek: Azért az valami magyarázatot igényelne, hogy ha van valaki, akivel mindig jó volt a kapcsolatod, akkor miért félsz tőle, ha szellem formájában megjelenik (amit nem fog megtenni)?
2010. máj. 24. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!