Agarat szeretnék venni, de félek a egy dologtol velük kapcsolatban. Igazak a velük kapcsolatos tévhitek?
Agárnak a nyakába kell egy biléta a telefonszámoddal.. :)
Magyar Agaram van, néha elborul az agya, és elrohan, főleg ha valami "zsákmányt" lát, akkor nem lehet visszahívni. Párszor megszökött már, legutóbb nem talált haza, de megtaláltam a szomszéd faluban.
Amúgy nagyon bújós, jó fej, kötődik az emberhez, ha teheti ráfekszik a lábamra, vagy épp a fejemre. :D
Ló mellett szépen jön, néha előreszalad, aztán bevár, meg nézelődik körbe.
Hülyeség.
Menj el tenyésztőkhöz és nézd meg. Én elzavarni is alig tudom magam mellől az agaraimat. Egy huskyt is kell vinni velük a rétre, hogy kicsit futkossanak. Különben csak mellettem bandukolnak.
Ez nem hűség, hanem a vadászösztön. Én is ismerek néhány salukit, és nem állítom, hogy nem szoktak meglógni olykor :S
Ettől függetlenül egyszer nekem is lesz agaram:)
Figyelj, a salukikkal rengeteget mennek, hétvégén szinte egész nap túráznak, hét közben is sokat mozgatják őket, és nevelve vannak.
És a túrák alatt gyakran előfordul, hogy nyulat látnak, akkor uzsgyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!