Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden gyönyörű eddig, egy dologtól félek viszont, mire
számíthatok?
Figyelt kérdés
Ő 40, én 30, ő is elvált.Már párszor randiztunk de még nem történt meg.Nagyon kezdünk egymásba szeretni, hihetetlen érzéseket adunk egymásnak..s pont ő az aki talán még jobban ragaszkodik,azt mondja, írja, el van ájulva, h egy ilyen nővel lehet mint én.Mindenben ugyanúgy gondolkodunk, s már remegünk egymásért, ezt is megbeszéltük, s hogy milyen csodás lesz együtt majd, kettesben..Viszont az ágyban félek, h ha meglát alulról, nem fogo neki tetszeni...kisajak korrekciót szeretnék, de az meg túl sok idő..tapasztalt férfi, és intelligens, talén nem isnál ügyet belőle.De volt egy barátom aki hosszú idő után clozgatott rá, h nem tetszem neki..sztetek???
2010. júl. 24. 10:45
1/9 anonim válasza:
Normális pasi ebből nem csinál ügyet. A punci úgy szép, ahogy van. Ha szeret, pláne tetszeni fog. Különben sem gyerek már.
2010. júl. 24. 10:50
2/9 anonim válasza:
Hát így nehéz válaszolni, hogy nem írtad le ponosan milyen gondjaid is vannak a nemiszerveddel...
2010. júl. 24. 10:50
3/9 A kérdező kommentje:
kisajkak elég rendesen kilátszanak a nagyok alóla testem többi részével viszont nagyon meg vagyok elégedve
2010. júl. 24. 10:52
4/9 anonim válasza:
Nem csúnya az.
2010. júl. 24. 11:24
5/9 anonim válasza:
Semmit ne csinálj vele, lehet hogy pont az tetszik neki. Ha nem, akkor majd ráérsz később is korrekciózni. Ha meg ekkora problémát jelent neked, jó lett volna a kapcsolat előtt elmondani neki. Hat tényleg annyira álomnő vagy neki, nem fog emitt szakítani.
2010. júl. 24. 11:56
6/9 anonim válasza:
Nehogy már ezért korrekciózzál. Ha ő mindenben megfelelne neked, de rohadtul lógna a zacsija, te otthagynád? VAgy kevésbé kellene neked? Ne legyél buta tini. Úgy vagy jó, ahogy vagy! Hajrá. Lehet hogy ő pont ezt szereti. Tudom miről beszélek, mert 36 vagyok, marhára lógnak a melleim a 3 év szoptatástól. A barátom mégis imádja a csöcseimet, mert olyan érettek. Mert szeret, ezért olyannak szeret amilyen vagyok.
2010. júl. 24. 12:37
7/9 anonim válasza:
Nekem is volt egy b.nőm akinek nagy volt a szeméremajka,kicsit furcsa volt, de mivel nagyon szerettem, ez nem is tűnt számomra problémának....
Mivel szeret az első éjszakán nem fogja előhozni, hogy ez számára gond, (ha egyáltalában gond). Ha gond akkor csak később jön elő az ilyesmi...
Érdemes másnap előhoznod a témát, hogy szeretnél majd a későbbiek folyamán csinálni vele valamit. Ebből így azonnal megtudhatod, hogy probléma e a barátod számára a dolog vagy sem, ha érződik hogy probléma, akkor nyugtasd meg hogy megcsináltatod a műtétet. De ilyenről ritkán hallok, hogy probléma lenne, inkább a túl sok szőr szokott probléma lenni!
2010. júl. 24. 13:03
8/9 anonim válasza:
11:56 és 12:37-nek!
A kérdező hölgy nem attól fél hogy otthagyják, hanem hogy nem lesz minden tökéletes majd az ágyban...Azt szeretné, hogy a sok jó dolog mellett, A szeretkezésben se legyen probléma!Itt szakításról nem lehet szó!
2010. júl. 24. 13:10
9/9 A kérdező kommentje:
kicsit belemélyedtünk a csókolózásba, s levette a felsőm..azt mondta gyönyörű vagyok, megőrül értem...tovább merjek lépni legközelebb?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!