Hogyan láthatom jobban az aurát? Hogyan lattam, be a' kutyám mögé, ha elöttem űlt?
Jólvan a sajátomat ,már holdfényben láttam ;lilás-bordós-vöröses .
Tegnap este ahogy azt Arany Laci-nál is olvastam; egy szort fényforrást helyeztem a szobába így félhomály volt .
A kutyát (yorki ) a' fotelbe űltettem . Érdekessen viselkedett . Előszőr sípólt ,utána amikor közelebb mentem
és láttam az auráját; sötét zöld volt és csak a feje körűl. Egy ideig néztem azt' eltünk az égesz kutya ,ha úgy néztem és beláttam mögéje !
Ez elött is probálgattam embereknek negnézni ,érdekes a' dokinak sárga és a növérnek zöldös kék volt . Ezt csak kicsit láttam . Arany Laci ugyan tévutakon jár (főlleg az idegenekkel kapcsolatban) ,de vannak hasznos tanácsai is ;
Aztak****...
Hogyan...? Ránézel a csuklódra...
Szia!
A normál látás is a fény frekvenciájának a látása...(inkább hullámhossz).
Hogyan lehetséges véleményed szerint az egyébként is környezetünkben előforduló elektromágneses sugárzást nem érzékelni ellenben az emberi elektromágneses hullámokat pedig látni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!