Az Auralátással kapcsolatban lenne kérdésem. Gyakorlotam az aura látását, periférikus fókuszálatlan látással, és a kezem körül, kék színű karimát láttam. Állítólag ez az éteri test? Az előttem felvillanó szines "köd" az aurám?
te is a parasztvakítás áldozata lettél.
nem értem, az átlagemberek miért erőltetnek magukba nem létező szuperhatalmat?
az aura annyit tesz, hogy a test egészét is látod, és egyben a részleteket is. Nem csoda, hogy a tudomány őket hívja Viselkedés-szakértőknek. Ők sem látnak színes ingyom-bingyom ködfoltokat, hanem egyszerűen csak sokéves tapasztalat.
Most komoly vagy őszinte választ akarsz?
Komoly: nem, az nem az aurád volt, mivel amit te aurának hiszel az nincs.
Őszinte: keress fel egy szakorvost. És a szabadidőd eltöltésében is kérj tanácsot!
Saját aurád látása?
Nem hinném, hogy létezne ilyen, inkább hallucináltál, vagy valamit rosszul láttál (ajánlatos megnézetni a szemedet ilyenkor).
Azért az aura létező dolog, de nem kell semmi extrát beleképzelni ebbe.
vegyél "aurát" fényképezőgépet,
már van ilyen
A szem állandóan apró mozgásban van, így látunk. Ha egy pontra nézünk és csökken a szem apró mozgása, minden elködösödik, homályos lesz, beszürkül(nem vagyok szemész, így lehet mondani, milyen hülye vagyok, de ez a lényeg). Lehet ezzel kísérletezni, de ez más tészta. És nem őrültél meg, és nyilván nem halucináltál, hiszen mindenki tapasztalt olyat, mint te, aki a támával foglalkozik. Elárulom, hogy az aura nem fotózható! Amit látsz, az valóságos, hiszen több ember tapasztalja ugyanazokat! Szegedi egyetemen volt valamiféle kísérletezés, egy auralátót teszeteltek. Paraván mögött lévő embereket kellett volna megtalálnia, hiszen az azrájuk kilógott...
Az a gond, hogy rosszul tanítják, ráadásul nem minden aura amit látunk, viszont hasonló technikával mindnyájan ugyanazt látjuk, ami érdekes. 1 nap alatt is megtanítható egy fajta látás, amivel érdemes lenne kísérletezni. Írtam a csoportnak(és szerintem miért volt kudarc), de nem méltattak válaszra, pedig a kísérlet sok pénzbe sem került volna, utazni utaztam volna. Biztos jobban jött nekik cáfolni, mint a kezdeti támadásokat állni(Esetleg hátha hibáznának valamiben, így jobb megcáfolni a dolgokat, biztos nem lesznek nevetség tárgyai :)).(Itthoni próbakörülményekben sikerült)Mondjuk én az aura fogalmát nem értem, és nem állítom, hogy létezik, de van valami amit az ember lát(tárgyak és azokon túlnyúló egyedi jelenség) és az bizonyítható. Nem vagy egyedül... Szóval technikától is függ, hogy mit tapasztalsz. Ted Adrews meg hasonló könyvben lévő dolgok, szemtornák megeröltették a szemem, megfájdult tőle a fejem is és eredményt sem hoztak!!!
A vékony fehéret és világoskéket én is látom. Az az első réteg. Azt sokan meg tudják látni. Hogy magad előtti aurát láttál-e, azt nem tudom. Sajnos én még ilyen tapasztalattal nem rendelkezem. Próbálj növényeket nézegetni fehér háttérrel, ott könnyebb lehet felismerni az aurát.
Sok sikert! A szkeptikusokkal ne törődj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!