Tegnap valamelyik szünetben az egyik lány kicsit be volt hajolva előttem és láttam a melleit ahogy lehajolt, aztán mikor észrevette hogy látom durcásan odatette a kezét, mire gondol ilyenkor 1 lány?
Figyelt kérdés
kort és nemet is irjatok pls2017. márc. 28. 16:34
1/26 anonim válasza:
Hogy ritka bunkó paraszt vagy fiam
2/26 anonim válasza:
annyit hogy ez is csak bámulni tud
3/26 anonim válasza:
Hat nem jot. Szegyent, zavart, duhot, szorongast... sok mindent. Te se orulnel neki ha veletlen kilatszodna valami intim testreszed, amit nem szeretnel mutogatni es csak akkor venned eszre amikor valaki mar jo ideje csorgo nyallal bamulja
4/26 A kérdező kommentje:
a csaj nagyon jól néz ki:)De egy sértő megjegyzést se tettem.
2017. márc. 28. 16:51
5/26 anonim válasza:
Nem kell beszélni ahhoz, hogy paraszt legyél.
6/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk kedvelem is a lányt,akkor most mit tegyek,kérjek elnézést tőle vagy azzal már elkéstem?
2017. márc. 28. 17:02
7/26 anonim válasza:
Nehogy elnézést kérj, minek? :D Hidd el, neki is simogatta az egóját.
8/26 anonim válasza:
Mond meg neki, legközelebb ne úgy járjon iskolába, hogy kipakolja a csöcseit, és akkor nem lesz ilyen szitu.
9/26 anonim válasza:
Na aztán mit mondtál? "Jó a csöcsöd Maca!"?:)
10/26 A kérdező kommentje:
ugy volt a szitu hogy állt a padja mellett és irt valamit a füzetében és ahogy előrehajolt a füzetéhez látszott neki,de nem öltözik kihivóbban mint más.
2017. márc. 28. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!