Szerinted léteznek szellemek? MIÉRT? Indokokat, érveket is kérek!
Szerinted léteznek fizikai lények? MIÉRT? indokokat,érveket is kérek!
egy szellem.:-)
Szerintem erre sose lesz egy mindenki szerint elimert válasz.. Mindenki azt hisz, amit akar..
Bár én igenis hiszek benne, tapasztaltam dolgokat.(Most nem akarok kis regényt írni a kis storymról..)
De én nem is akarom senkivel elhitetni, h. léteznek, mert midnenkinek megvan a saját kis véleménye.
A Biblia sok mindent mond, ugyanakkor máshol megcáfolja ugyanazt!
"ÖRDÖGI LELKEK AZOK AKIK JELEKET TESZNEK" , ám több helyen le van írva, hogy próféták jelentek meg, és nem testben!
Én ebből kihagynám a Bibliát, mert annyiszor hazudtolja meg önmagát, hogy az felháborító, visszataszító! Az egész a "klérus" malmára hajtja a vizet! ERRŐL SZÓL!!! Elég jól ismerem, tudom mit beszélek!
"van sztorim de nem írom le,mert ki röhögnek a bunkó *píííííp*-k akit érdekel irjon PRIVIT"
Majd mindenki eldönti minben hisz. Milyen jogon mondasz másra akár milyen csúnya szót is?? T akarod eldönteni hogy ki röhögjön ha valamit nem hisz, vagy ne???????????? Ha kinevet akkor mi van?? Nem szabad?? Nekem még nem üzentek a moderátorok hogy én nem jöhetek ebbe a témába ha nem hiszek bennük. Igaz hogy én ugy vagyok vele hogy egyik nap hiszek másiknap nem, most hiszek bennük. De felhúz ha valaki ilyet mondd mint te
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!