Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerinted léteznek szellemek?...

Szerinted léteznek szellemek? MIÉRT? Indokokat, érveket is kérek!

Figyelt kérdés
Volt már valamilyen élményed/kapcsolatod velük?
2010. máj. 4. 15:13
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
van sztorim de nem írom le,mert ki röhögnek a bunkó *píííííp*-k akit érdekel irjon PRIVIT
2010. máj. 20. 19:44
 42/50 anonim ***** válasza:

Szerinted léteznek fizikai lények? MIÉRT? indokokat,érveket is kérek!

egy szellem.:-)

2010. máj. 28. 19:34
 43/50 anonim válasza:
Nem értem mért nem lehet leírni a sztorit.Kit érdekel ha kiröhögnek?? ismered őket?? és ha ismered?? ugysem tudják hogy te vagy...... Ugyhogy sztem simán leírhatod
2010. máj. 28. 20:58
 44/50 anonim ***** válasza:
19:34 Nagyon szellemes vagy!
2010. máj. 28. 22:46
 45/50 anonim válasza:

Szerintem erre sose lesz egy mindenki szerint elimert válasz.. Mindenki azt hisz, amit akar..

Bár én igenis hiszek benne, tapasztaltam dolgokat.(Most nem akarok kis regényt írni a kis storymról..)

De én nem is akarom senkivel elhitetni, h. léteznek, mert midnenkinek megvan a saját kis véleménye.

2010. jún. 2. 18:24
 46/50 anonim válasza:
Szerintem nem leteznek
2010. jún. 9. 19:18
 47/50 anonim ***** válasza:
sztem léteznek sokan nem hisznek bennük de sokan hisznek én hiszek miért? azért mert én is tapasztaltaam már ajtónyikorgásokat este meg hogy valahol hidegebb, sűrűbb a levegő
2010. jún. 15. 22:54
 48/50 anonim válasza:
A Biblia azt mondja ÖRDÖGI LELKEK AZOK AKIK JELEKET TESZNEK
2010. okt. 30. 11:04
 49/50 anonim válasza:

A Biblia sok mindent mond, ugyanakkor máshol megcáfolja ugyanazt!

"ÖRDÖGI LELKEK AZOK AKIK JELEKET TESZNEK" , ám több helyen le van írva, hogy próféták jelentek meg, és nem testben!

Én ebből kihagynám a Bibliát, mert annyiszor hazudtolja meg önmagát, hogy az felháborító, visszataszító! Az egész a "klérus" malmára hajtja a vizet! ERRŐL SZÓL!!! Elég jól ismerem, tudom mit beszélek!

2010. okt. 31. 04:55
 50/50 anonim ***** válasza:

"van sztorim de nem írom le,mert ki röhögnek a bunkó *píííííp*-k akit érdekel irjon PRIVIT"

Majd mindenki eldönti minben hisz. Milyen jogon mondasz másra akár milyen csúnya szót is?? T akarod eldönteni hogy ki röhögjön ha valamit nem hisz, vagy ne???????????? Ha kinevet akkor mi van?? Nem szabad?? Nekem még nem üzentek a moderátorok hogy én nem jöhetek ebbe a témába ha nem hiszek bennük. Igaz hogy én ugy vagyok vele hogy egyik nap hiszek másiknap nem, most hiszek bennük. De felhúz ha valaki ilyet mondd mint te

2011. jan. 15. 14:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!