Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerinted léteznek szellemek?...

Szerinted léteznek szellemek? MIÉRT? Indokokat, érveket is kérek!

Figyelt kérdés
Volt már valamilyen élményed/kapcsolatod velük?
2010. máj. 4. 15:13
1 2 3 4 5
 11/50 anonim válasza:
100%
Nem rgészen hiszek benne, de tavaly nyáron történtek furcsaságok, és ugyanazon az este a barátnőm is fzra cseréppakolás szerű hangokat hallot én meg reggel valakit a konyhába láttam mászkálni, tesómra gondoltam, de ő aludt és senki más nem volt otthon. rohantam ki, mert azt hittem, hogy apum jött haza és sehol senki nem volt. bejönni sem jöhetett be senki ( bár az ajtó nyitva volt ) de a kutya az ajtóban feküdt és amúgy sem enged be senkit. És fél perc alatt nem tünik el senki, főleg, hogy nem a kijárat felé ment
2010. máj. 4. 17:14
 12/50 anonim válasza:
100%

Azt nem tudom, léteznek-e, legfeljebb hiszem! Ám elég sok baromságot összehordtatok a válaszokban!

1. Miért kellene a valláshoz kötni a létezésüket?

2. Miért ne létezhetnének, hiszen sem cáfolni, sem bizonyítani nem tudjuk!!!

3. Első! Ha egy kicsit szétnéznél a világban (erre remek dolog a net), látnád, hogy az összes kultúrában vannak szellemek, és egyebek is!

4. A világegyetem végtelenségét sem tudod felfogni, mégis hiszed! Miért is?! Ki bizonyította ezt?

Egyszóval, ne ítélj meg senkit, mert hisz valamiben!

2010. máj. 4. 17:28
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Hiszek benne vmilyen szinten. ha lenne több időm írnék rá okot is, de melóhelyen vagyok. Esetleg este maj részletezek egy-kettőt.
2010. máj. 4. 17:35
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Én hiszek bennük. Még soha nem láttam egyet se, maximum "éreztem". De nincs értelme megmagyaráznom, hogy miért hiszek benne, mert 1. aki eddig nem hitt bennük, ezután se fog :), 2. aki eddig hitt benne, annak minek magyarázzam?

3. lehetőség asszem nincs :D

2010. máj. 4. 17:44
 15/50 anonim ***** válasza:
100%
Én személyesen hiszek a földöntúli életben, szellemekben, saját tapasztalatom is volt már, nem éppen egy jó szellemmel.
2010. máj. 4. 17:48
 16/50 A kérdező kommentje:

17:48-as veled mi történt?

17:35 ha hazaértél elmesélhetnéd veled mi volt.

2010. máj. 4. 18:05
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Tapasztaltam, es tudom, hogy vannak. Aki nem hiszi el az nem hiszi el. Nem akarok senkit meggyozni, csak siman lattam es tudom, hogy van a halal utan is valami.

Amiota tapasztaltam, azota nem felek ettol, es a halaltol sem. :) Es ez engem jo erzessel tolt el.

2010. máj. 4. 18:06
 18/50 anonim ***** válasza:
100%
Az öngyilkosok, és az erőszakos halállal meghaltak lelkei itt maradnak, még békét nem találnak, ezek a szellemek. Ezt tudom, és kész, aki szerint ilyen nincs, az úgysem hiszi el.
2010. máj. 4. 18:10
 19/50 anonim ***** válasza:
100%
18:10 ez igaz. Ööö, csak egy kis kiegészítés: magas osztályú szellem is bolyonghat köztünk, aki már régen átlépett a szellemvilágba. A szellemek többsége pl. előszeretettel vesz részt a saját temetésén.
2010. máj. 4. 18:17
 20/50 anonim ***** válasza:
100%
A vallásnak semmi köze a szellemekhez kedves első válaszoló, söt a Biblia kifejezetten tagadja, hogy itt a Földön maradna vmi szellemféleség. És tiltja bármilyen kapcsolat felvételét a halottakkal (pl szellemidézés).
2010. máj. 4. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!