Szerinted léteznek szellemek? MIÉRT? Indokokat, érveket is kérek!
Azt nem tudom, léteznek-e, legfeljebb hiszem! Ám elég sok baromságot összehordtatok a válaszokban!
1. Miért kellene a valláshoz kötni a létezésüket?
2. Miért ne létezhetnének, hiszen sem cáfolni, sem bizonyítani nem tudjuk!!!
3. Első! Ha egy kicsit szétnéznél a világban (erre remek dolog a net), látnád, hogy az összes kultúrában vannak szellemek, és egyebek is!
4. A világegyetem végtelenségét sem tudod felfogni, mégis hiszed! Miért is?! Ki bizonyította ezt?
Egyszóval, ne ítélj meg senkit, mert hisz valamiben!
Én hiszek bennük. Még soha nem láttam egyet se, maximum "éreztem". De nincs értelme megmagyaráznom, hogy miért hiszek benne, mert 1. aki eddig nem hitt bennük, ezután se fog :), 2. aki eddig hitt benne, annak minek magyarázzam?
3. lehetőség asszem nincs :D
17:48-as veled mi történt?
17:35 ha hazaértél elmesélhetnéd veled mi volt.
Tapasztaltam, es tudom, hogy vannak. Aki nem hiszi el az nem hiszi el. Nem akarok senkit meggyozni, csak siman lattam es tudom, hogy van a halal utan is valami.
Amiota tapasztaltam, azota nem felek ettol, es a halaltol sem. :) Es ez engem jo erzessel tolt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!