Rettegek az otthonomban, mi történik?
Figyelt kérdés
Betegesen félek a saját otthonomban. Mindig olyan érzésem van, mintha figyelnének. Rémálmaim vannak, melyekben általában megmentem a családomat a gyilkosoktól. Ezekben az álmokban rezzenéstelen arccal szúrom vagy lövöm le a gyilkosokat. Furcsa hangokat hallok, mindenki bolondnak néz, senki nem hisz nekem. Az imént a húgommal voltam a hálószobában, mikor erőteljes kopogásokat hallottunk. Körülbelül egyszerre keltünk fel, kinéztünk az ablakon, de senkit nem láttunk. A húgom már régebben is tapasztalt megmagyarázhatatlan jelenségeket, de valahogyan mindig túltette magát rajta. Félek a tükröktől és a sötétségtől. Nagyjából fél hónapja szirénázva vitt be a mentő. Az ebédlőasztalnál lett epilepsziás rohamom. Apu berohant velem az orvosi renderőbe, ott hívtak nekem mentőt, mert a kisvárosunkban nincs kórház. A mentőben volt még egy rohamom, majd a kórházban még kettő. Állítólag a két kórházi roham között értelmesen tudtak velem beszélgetni, de mikor bejött egy bizonyos orvos, mutogatni kezdtem rá és ordítozni vele. Eztán jött a második kórházi roham. Lehet ennek bármi köze e rettegésemhez? Vagy csak egyszerűen megbolondultam volna?2016. dec. 25. 11:49
11/11 anonim válasza:
Isten segítségét kérd ez a legfontosabb.
Minél jobban félsz annál rosszabbak ezek a dolgok, az emberek többsége hülyének néz ha ilyenekről beszélsz.
Itt egy tértisztító mantra:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!