Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit jelent indigó gyereknek...

Mit jelent indigó gyereknek lenni?

Figyelt kérdés

2016. dec. 17. 15:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Ha a gyerek ráfekszik egy papírra, és a hasára írunk valamit, az megjelenik a papíron.
2016. dec. 17. 16:12
 2/17 anonim ***** válasza:
73%
Onnan lehet észrevenni, ha az indigó gyerek egy meszelt fehér falnak nekidörzsölődik, súrlódik, akkor lila nyomot hagy a felületen.
2016. dec. 17. 16:26
 3/17 anonim válasza:
40%
Nagyon érzékeny, speciális karakterek az ilyen emberek. Azt mondják, az 1995-ig születettek közt van több indigó, míg 1995 után születettek után a kristálygyermekekből van több. Az indigó emberek feladata a világban a beakadt energiák, sémák, ál-normák lebontása, lerombolása, a kristálygyermekeké pedig egy új, emberibb, érzelmileg, mentálisan, szellemileg tisztább világ felépítése.
2016. dec. 17. 16:39
 4/17 anonim ***** válasza:
34%
Én az vagyok. Mit szeretnél tudni?
2016. dec. 17. 20:50
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy szülei belenevelik, hogy ő sokkal különb, mint a többi.

Ha ez sokáig tart, tanulatlan marad, hiszen hite szerint teljes tudássa született.

Kristálygyerekeknek pedig kell lenniük, hiszen találtak(?) már kristálykoponyákat.

2016. dec. 18. 07:09
 6/17 anonim ***** válasza:
19%
jajj ne. Én is erre flesseltem kezdő koromban. Akkoriban még csak elhivott voltam, és az összes ihletettség, első nagy hullám csak összel volt, meg télen. Hatalmas jégvirág volt az ablakokon. Nagyon hideg volt, de főleg a rákövetkező télen, és nem volt az olyan rég. Szóval ez jó dolog, én pl tiszta napot is láttam akkor, meg oriási szikrákat, és nagyon féltem hogy el ne kapjanak a tündérek. Igy az állapot megmaradt a szük állapotában, ennél is nagyobb lesz de ugyanezt kell tenni. akkor rájössz hogy indigó gyerek vagy, tavasszal meg hatalmas zuhé jön
2016. dec. 18. 11:00
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég komoly paranoiás tripnek hangzik. Remélem ittál elég folyadékot közben.
2016. dec. 18. 11:07
 8/17 anonim ***** válasza:
na és? olyan nagy dolog az? ha el lehet vele érni a gazdagságot.. végső soron, akkor mind1 nem? a kezdőknek az a fontos hogy VALAHOGY elérjék azt az állapotot, ahol mégis megmutatkoznak a rendkivüli dolgok, ami másnak nincs vagyis nekk több van, másoknak meg addig tart amig a szikra, vagyis pár másodpercig kb.. vagy pár percig, óráig, napig, hétig, vagy évekig akár xd
2016. dec. 18. 11:30
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Atyaisten. És ezek itt járnak - kelnek közöttünk az utcán...
2016. dec. 18. 11:33
 10/17 Gyula1.0 ***** válasza:
100%

Látott már valaki indigó gyereket?

Látott már valaki kristály gyereket?

Vagy csak a sor rizsa jelent meg róluk a neten?

2016. dec. 18. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!