Arachne kérdése:
Mi az hogy, indigo lány? Mi jelent ez a szó.19 lány
Figyelt kérdés
éppen egy hete jottem haza Bécsbol, novéremnél voltam,mert már untam magam othon..Mikor leszáltam a megállon rágyujtottam egy cigire és beszélgetésbe elegyedtem egy idosebb holgyel,mivel nem nagyon ismerem ki magam Bécsben inkább megvártam míg a novérkém értem jon..nos szóval a no valami olyant mondott nekem h szépek a szemeim(barna szemuu vagyok :D(...és h indigó aura vesz engem korulés indigo lánynak nevezett talán flúgos volt???..nem érettem h mit akar ezzel mondani...aztán rákerestem neten és állitolag valami ujj generácio a gyerekek kozt..na én meg már lassan 20 vagyok nem nagyon talatam meg azt aamit akartam, de egy kicsit ijeszto volt... vélemény????2012. aug. 16. 15:05
1/14 anonim válasza:
Elég sok holdkóros szaladgál a világon. Találkoztál eggyel közülük. Ilyesmi nem létezik.
2/14 anonim válasza:
Az indigó és kristálygyerekek mentálisan betegek. A viselkedés zavart sokan erre fogják,ahelyett.hogy kezeltetnék.
3/14 A kérdező kommentje:
jah jah aura látó...nembaj nemértettem de legalaább jót rohogtem...
2012. aug. 16. 15:15
4/14 anonim válasza:
Egy haveromat egyszer egy fickó lefényképezte a metrón, merthogy tudja, hogy UFO és a CIA-nak dolgozik és el akarja kapni.
Ennyit erről. :D
5/14 A kérdező kommentje:
soha semmi problémám nem volt a suliban...ez vicces kristálygyerek indigó gyerek..mi lessz méééééééég... nembaj csak kiváncsi voltam
2012. aug. 16. 15:18
6/14 anonim válasza:
Állítólag van aki felnőtt korában is látja az auránkat, az indigó gyerekekről itt is olvashatsz:
Ha igaz ez az egész, akkor sem kell megijedned, ninc benne semmi ijesztő.
Amúgy nekem olyan érzésem van, hogy akiket régen túlmozgásosnak tartottak (ilyen mindig is volt), azokra fogják rá most, hogy indigók.
7/14 anonim válasza:
Rám is mondták, hogy indigó vagyok, betegnek vagy fogyinak nem igazán érzem magam, viszont minden indigó tulajdonság stimmel. Az, hogy köze van az aurának ehhez, vagy egyfajta "természetfeletti" dolognak, azt elhiszi, aki akarja, nem hiszi el, aki nem akarja. Én elfogadom ezeket, de GyiK szempontjából tök mindegy, szóval ezt nem kell fejtegetni, a választ megkapta. :)
8/14 anonim válasza:
Van egy könyvem az indigó gyerekekről, ott különleges képessgű és felfogású gyerekekről ír a szerző, akiket kezelnek mert, hogy ez betegség... figyelem hiányként diagnosztizálják és idézőjeles nyugtatókkal (pl ritalin) nyomják el, a történelemben sok festő és zeneszerző, művész volt indigó, pédául Mozart.
9/14 anonim válasza:
Így igaz, régen hiperaktív gyerekeknek hívták őket, most rájuk fogják, hogy indigók. :-)
10/14 anonim válasza:
az indigók különlegesen értelmesek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!