Arachne kérdése:
Mi az hogy, indigo lány? Mi jelent ez a szó.19 lány
Figyelt kérdés
éppen egy hete jottem haza Bécsbol, novéremnél voltam,mert már untam magam othon..Mikor leszáltam a megállon rágyujtottam egy cigire és beszélgetésbe elegyedtem egy idosebb holgyel,mivel nem nagyon ismerem ki magam Bécsben inkább megvártam míg a novérkém értem jon..nos szóval a no valami olyant mondott nekem h szépek a szemeim(barna szemuu vagyok :D(...és h indigó aura vesz engem korulés indigo lánynak nevezett talán flúgos volt???..nem érettem h mit akar ezzel mondani...aztán rákerestem neten és állitolag valami ujj generácio a gyerekek kozt..na én meg már lassan 20 vagyok nem nagyon talatam meg azt aamit akartam, de egy kicsit ijeszto volt... vélemény????2012. aug. 16. 15:05
11/14 anonim válasza:
Nem különlegesen értelmesek, ugyanúgy mint a hiperaktívok között is van értelmes és buta. Ha ugyanarra használják aszót, akkor ez csak egy divatos ezotériás kifejezés egy valóban létező és diagnosztizálható pszichés zavar szépítésére:-)) Egyébként a ritalin nem nyugtató, de valóban a hiperaktivitás zavar kiegészítő ,,kezelésére" használják.A hiperaktivitás zavarra keress rá az ADHD-nál, nem csupán az emelkedett aktivitás a jellemzője , hanem az állandósuló nyugtalanság és a minden teljesítményt gyengítő figyelemhiányos állapot is. A tartós figyelemhiány, a dekoncentráltság rontja a teljesítményt, lehet szépíteni indigó meg egyéb szavakkal, de ez egy probéma, nem pedig erény. Mellesleg kezelhető, szinten tartható és nem minden területen jelent totális hátrányt. Főleg ha az illető IQ-ból pótolja a figyelmi problémák hiányát.
12/14 anonim válasza:
Én, drágaságok, indigó gyermek vagyok, kristály beütéssel.
Unokatestvérem szintén az, és mindketen - jé! - normálisak vagyunk.
Furcsamód Andrea Weaver, egy írónő is az, akit személyesen ismerek. :)
(Ez a gúnyolódóaknak szólt.)
No, de. Az indikók, kristályok látják az aurát(álatlában), és a szellemeket érzékelik.
Imádják a köveket, a természet alkotó elemeit.
Az indigók makacsak, erős harcosok. Ők tüntetik el a rosszat a világból.
A kristályok hálásak a békéért, és a szeretetért. Ők behozzák a jót.
AJÁNLOM: Andrea Weaver - Benső Kastély c. könyvét. :)
13/14 anonim válasza:
lídzs of legendszben van ilyen csempiön nem?
14/14 anonim válasza:
Barátnőm indigó gyerek. Különösen értelmes, tehetséges gyerek, nagyon jó megérzésekkel, és 137-es iqval. Igazából ez nem befolyásol semmit, fogsz fel a körülötted lévő világból(most nem para izékre gondolok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!