Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Tegnap történt nagyon megijedt...

Tegnap történt nagyon megijedtem! Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Bezártam a gardróbom,mert a macskám mindig oda fészkeli be magát és minden tiszta szőr.Határozottan emlékszem,hogy bezártam,mert ahogy zártam be, eldőlt a gitárom,csak lazán oda csesztem a falnak,egy darabig ott maradt aztán eldőlt...Szóval biztos,hogy bezártam!!!Később mentem fel és a gardrób nyitva volt...Annyira megijedtem,hogy vissza futottam a lépcsőn és inkább elmentem egy közeli teázóba...Utána mentem kozmetikushoz,addigra el is felejtettem az egészet.Hazaértem és a gardrób újra zárva volt!!!Csak én lakom a lakásban,csak nekem és a bejárónőmnek van kulcsa a bejárati ajtómhoz, de ő nem volt bent,mert elutazott...Nagyon megijedtem!!Csak normális válaszokat szeretnék!!!22/L

2016. máj. 14. 14:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni de a reptoidok szilvásbuktoidokat kerestek a szekrényedben , ám ha jól sejtem akkor nálad egy ceca lakik aki már elfogyasztotta a gyíkembert és visszazárta az szekrényajtót mert így illik . Tehát nincs okod félni de azért a cecát jutalmazd meg még akkor is ha neki ez a dolga ja a whiskast nem szereti csak azért eszi meg mert kedves akar lenni . Ha nem fekete a négylábú akkor az nem ceca és az esemény bármikor megismétlődhet , tehát kozmetikus helyett inkább bunkert áss és tea helyett konzervbe öld a pénzed . Az idén jönnek a gyíkemberek és vagy megyünk a lecsóba vagy lesz MINDMEGHALUUUUUNK !!!!!!!!!
2016. máj. 14. 22:37
 12/21 A kérdező kommentje:
Rohadt vicces vagy 11-es!!
2016. máj. 15. 09:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Tudom :D
2016. máj. 15. 10:35
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem kéne egy pszichológus,mert szerintem súlyos önbizalom hiányod van !!!
2016. máj. 15. 11:07
 15/21 szilvijoe válasza:
Próbálkozz webkamerával:)
2016. máj. 15. 11:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Bizony nem kellene :D De fordítsuk komolyra a szót :D A zárral minden rendben ? Nem akadozik ? Nem lehet hogy csak beszorult egy kicsit az szekrényajtó ? Nyitva volt az ablak vagy van más rés amin befújhat a szél ? Esteleg a cirmos is próbálhatott visszamászni :D Több mint 10 éve foglalkozom okkultizmussal és olyat hogy egy lény simán szekrényajtó nyitogatással töltse idejét mintha csak keresne valamit na olyat még nem láttam :D
2016. máj. 15. 12:48
 17/21 anonim ***** válasza:
11-es orvos látott mostanában??? elég beteg agyad van, lehet a 4 évesnek több esze van mint neked!!! humoros nem vagy ezt könyveld el, inkább egy ovodáshoz hasonló a hozzászólásod, nem értem miért gyötröd magad azzal az egy szem agysejteddel???
2016. máj. 15. 22:43
 18/21 anonim ***** válasza:

Képzeld el, hogy annyira nincs semmi dolgod a túlvilágon, hogy a legnagyobb szórakozásod, hogy szekrényajtókat nyitogatsz meg csukogatsz... Legközelebb tegyél ki egy könyvet ennek a szerencsétlen nyomorult szellemnek.

Valószínűtlen, hogy valamiféle természetfeletti entitás lakozik az otthonodban, de ha az megnyugtat (és nem zavar a villanyszámla) akkor fogadd meg #15 javaslatát, vagy csinálj rendszeresen képet a telefonoddal a szekrényajtóról, hogy aznap _biztos_ bezártad-e.

2016. máj. 16. 19:39
 19/21 anonim ***** válasza:
Velem már volt olyan, hogy kulccsal bezártam a szekrényajtót mégis kinyílt. Az oka az volt, hogy alul egy ruha hozzászorult a nyelvhez, ami lent van, és így mellé zárt az ajtó, ezért nyílt ki. A bezáródást nem tudom, de nem lehetséges, hogy ijedtedben bezártad? Ha meg van ijedve az ember nem emlékszik pontosan arra, hogy mit csinál. Vagy mivel a nyelv lent volt (hiszen bezártad, de mellé), a huzat tényleg bevágta és a lent maradt nyelv miatt bekattant az ajtó a helyére.
2016. máj. 18. 23:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszadóval értek egyet, akkor hívj szellemírtókat vagy médiumot. Egyébként velem is előfordult már ilyen és én is megijedtem. Elször azt hittem a szellemek jeleznek, mert akkor halt meg a nagymamám, aztán rájöttem, hogy a hülye macskám kinyitotta, mert ott tárolom a macskatápot. :)
2016. máj. 23. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!