Ez mi lehetett a kutya seggébe? Kicsit megijedtem
Igen féreg. De ne vegyél neki féreghajtót, hanem vidd el orvoshoz egy kakimintával együtt, és majd ő megmondja, milyen féreg és ad megfelelő féreghajtót hozzá.
Addig nem kéne a kutyusnak bent lennie, hisz ez rátok is veszélyes. Már csak azért is elvinném orvoshoz, mert talált kutyus, bármi más baja van, a doki észreveszi, plusz le kell olvastatni a chipet, ha van benne, mert akkor meglesz a gazdája is.
Szinte minden elhanyagolt kiskutya gilisztas. Az enyem, mikor elhoztam, ket napig csak gilisztat kakilt, meg ki is hanyt egy jo kupac gilisztat...ilyet meg soha nem tapasztaltam.
Nem kapod el tole,csak mindig moss kezet.
Mi sem fertozodtunk meg.
Nem érted hogy te nem adhatsz be neki féreghajtót? Vidd el orvoshoz, mielőtt még nagyobb kárt csinálsz. Mi s vagyunk orvosok, nem tudjuk miből mennyit kell neki adni. Ez a kutya jelenleg nem a te birtokodban van, amíg nem viszed el orvoshoz, és le nem olvastattad a chipet, addig nem a te tulajdonod. Ha van benne chip, kötelességed őt visszaadni a gazdájának. Lehet hogy napok óta keresik. Szóval ne kérdezgess ilyeneket hogy mikor mennyi féreghajtót kell neki adnod, mert ez nem egy olyan egyszerű dolog, mint ahogy azt hiszed.
Szép dolog hogy megmentetted, de nem vagy orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!