A génmanipulált élelmiszerek okozta szindrómáról mit gondolsz? Hallottál már róla?
Elég bizarr dologról olvastam. Eddig a génkezelt élelmiszerek és más mérgek, melyek a feldolgozott ételeinkben vannak és állományjavító, színezés, térfogatnövelőszer néven ismert nem okoztak ilyen szőrnyű betegséget. Most azonban a Spektrum TV-ben egy dokumentumfilmben elég meglepő dolgot láttam és gondoltam utána járok.
Egy korházban dolgozó anyuka gyermeke az első regisztált eset, habár korábban is több beteg volt, de félre diagnosztizálták őket az orvosok. Ez nem egyedi eset, habár eddig ez a betegség nem létezett.2002-ben Mary Leitao korházi dolgozó kisfián furcsa tályogok keletkeztek, melyet a gyermek csak tovább vakart, mert úgy érezte valami van a bőre alatt ami csípi. Nem is csoda, hisz a srác bőréből egész teste felületén piros, és fehér szálak jelentek meg.
A oldalakon és a www.morgellons-research.org áttanulmányozása után úgy tűnik, hogy vannak olyan érzékeny emberek, akik szervezete nem képes a génkezelt élelmiszereket megfelelő módon feldogzoni, esetleg lehet chemitral vegyszer vagy élelmiszeripari adalékanyag is az oka. Ilyenkor a szervezetből nem képes az anyag máshogy távozni, csupán nano alumínium vagy más szerkezetű szálakként összefonódva a bőr alatt keletkeznek.
Magyar összefoglaló : [link]
Külföldi szakirodalom : [link]
Bővebb kifejtés : [link]
és
Itt láthatóak a bőrből kinövő rejtélyes szálak : [link]
Kéredésem az, hogy mit gondolsz a szőrnyű betegségről ? Lehet, hogy más betegséget is okozhatnak a génmanipulált élelmiszerek a jövőben ? Te védekezel a műkaják ellen ?
Megnèztem a linkeket. Ezeket nevezed te forràsnak? Komolyan ilyen primitìvek ma az emberek? Vaccine resistance movement, mint hivatalos forràs? Akkor linkelek mindjárt nők lapjàs horoszkòp cikkeket is, mint bizonyìtott jelensèget...
A micimacko.hu-t nem nézted esetleg? Az mit ìr a betegségről?
Mit értesz "génmanipulálás" alatt?
A növények keresztezése is az, még ha nem laborban, hanem a termőföldön történik is.
Az ízfokozó nem génmanipuláció eredménye, a keresztezés - még ha irányítottan és tudatosan történik is - természetes dolog.
(Persze, növényekről van szó, nem pedig a sok halottat eredményező teli autóbusz/gyorsvonat keresztezéséről!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!