A génmanipulált élelmiszerek okozta szindrómáról mit gondolsz? Hallottál már róla?
Elég bizarr dologról olvastam. Eddig a génkezelt élelmiszerek és más mérgek, melyek a feldolgozott ételeinkben vannak és állományjavító, színezés, térfogatnövelőszer néven ismert nem okoztak ilyen szőrnyű betegséget. Most azonban a Spektrum TV-ben egy dokumentumfilmben elég meglepő dolgot láttam és gondoltam utána járok.
Egy korházban dolgozó anyuka gyermeke az első regisztált eset, habár korábban is több beteg volt, de félre diagnosztizálták őket az orvosok. Ez nem egyedi eset, habár eddig ez a betegség nem létezett.2002-ben Mary Leitao korházi dolgozó kisfián furcsa tályogok keletkeztek, melyet a gyermek csak tovább vakart, mert úgy érezte valami van a bőre alatt ami csípi. Nem is csoda, hisz a srác bőréből egész teste felületén piros, és fehér szálak jelentek meg.
A oldalakon és a www.morgellons-research.org áttanulmányozása után úgy tűnik, hogy vannak olyan érzékeny emberek, akik szervezete nem képes a génkezelt élelmiszereket megfelelő módon feldogzoni, esetleg lehet chemitral vegyszer vagy élelmiszeripari adalékanyag is az oka. Ilyenkor a szervezetből nem képes az anyag máshogy távozni, csupán nano alumínium vagy más szerkezetű szálakként összefonódva a bőr alatt keletkeznek.
Magyar összefoglaló : [link]
Külföldi szakirodalom : [link]
Bővebb kifejtés : [link]
és
Itt láthatóak a bőrből kinövő rejtélyes szálak : [link]
Kéredésem az, hogy mit gondolsz a szőrnyű betegségről ? Lehet, hogy más betegséget is okozhatnak a génmanipulált élelmiszerek a jövőben ? Te védekezel a műkaják ellen ?
Az sem rossz, de igazából amit összeszedtem a bővebben kifejti az egész kortörténetet és felöleli a teljes jelenséget rengetek képi és beszámolóanyaggal.
Köszönöm a linket, de már nemkérek többet. Koncentrállljunk a betegségre és eredetére.
Első, te egyébként odafigyelsz arra, hogy lehetőleg természetes alapanyagokból készült élelmiszereket fogyassz ? Gyorséttermi moslékok, feldolgozott ételekkel hogy állsz ?
Nem kell ahhoz génkezelt növény, hogy bajod legyen. Elég néhány E betűs összetevő, nem divatból írom, egy orvos sorolta egyszer, hogy melyik élelmiszer összetevő milyen bajokat okozhat már olyan mennyiségben is, ami jelen van az ételekben.
A morgellons kórt nem ismerik el hivatalosan, olyan nehezen megítélhető, mint a chemtrail jelenség létezése, ezért nem bonyolódnék ezzel kapcsolatban vitába.
A gmo növényeket kutatják még, hogy milyen hatással vannak a fogyasztókra, ezért nincsenek még engedélyezve Európában a nagy gmo lobbitevékenység ellenére sem.
Európában a legtöbb országban nem lehet gmo növényeket termeszteni és az import élelmiszerekből is ki akarják szorítani a gmo alapanyagúakat. Ami mégis tartalmaz gmo alapanyagot, azon kötelező cimkével jelölni, így egyszerű elkerülni.
Amerinában úgy tudom, hogy nem kötelező feltüntetni, ezért simán lehet, hogy ott kint még ha akarod sem tudod elkerülni ezeket.
Amerikában azt tüntetik föl, hogy "nem GMO-s" valami.
Persze, ha tényleg az; de miről lehet valaki igazán biztos, még a saját földben termeltről sem tudjuk, hogy mit szívott föl a földből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!