Próbáltatok már a TV-ben szellemeket keresni, amikor nincs adás?
Figyelt kérdés
Ha megvárjátok éjjel, hogy ne legyen adás, vagy eltekeritek a TV-t olyan sávra ahol semmi sincs, csak zúg meg vibrál, akkor állítólag szellemekkel lehet kapcsolatba lépni, ha a képernyőre koncentrálsz. Nektek sikerült?2016. jan. 15. 01:37
1/16 anonim válasza:
Persze, állandóan azt csinálom, mivel nálunk soha nincs adás (se antenna, se kábeltévé)... mást nem is tudok nézni csak szellemekkel beszélgetek a tévén keresztül. Sokkal jobb mint a barátok közt vagy nemtom milyen szemét megy manapság a tévében...
2/16 anonim válasza:
A "tudományosnak" nevezett Hatalom megakadályozza, ugyanis a TV képernyője kék szinűre vált, ha csak fehérzaj van.
3/16 anonim válasza:
Én láttam egyszer Magdi anyust...
4/16 anonim válasza:
Ebből a kérdésből is látszik hogy mennyit ér az ezotéria.
5/16 anonim válasza:
Gratulálok, az illuminati agymosó és hipnotizáló műsorát találtad meg, és sikeresen, koncentrálva nézed. Szerinted mi másért terjesztenék ezt a hülyeséget a szellemekről? Illuminati confirmed!
6/16 anonim válasza:
Nekem csak egy no signal felirat jelenik meg. :D:D:D
7/16 anonim válasza:
Az én tévém műsor után sajnos csak hangyák szellemeivel van tele.
8/16 anonim válasza:
Mielőtt felteszel egy kérdést vegyél nagy levegőt, és számolj el húszig. Így elkerülheted, hogy hülyének nézzenek.
9/16 anonim válasza:
Persze, itt van rólam egy kép, amikor épp tv-ben keresek szellemeket... szerintem bebújt amögé a kis nyák mögé!
10/16 anonim válasza:
Én próbáltam már egyszer, de felrobbant a tévé és ki kellett fizetni, mert kölcsön tévé volt, amíg az enyém fel nem épül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!