Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan tudok segíteni nektek?

Hogyan tudok segíteni nektek?

Figyelt kérdés

Parapszihologiát tanulok, és nagyon sok mindent megtapasztaltam már az életben, láttam csúnya dolgokat, és láttam szépeket

Nagyon sok kérdést látok, amire tudnék sokatoknak válaszolni csak egyszerűen időm nem engedi hogy válaszoljak nektek

Nagyon sok tévhit, téveszme van, főleg a kommentelők között. Mindenkire nyitott vagyok, és érdeklődő senkit sem akarok meggyőzni, hogy mi a helyes és mi nem.

Ha érdekel titeket a parapszihologia mélye, vagy csak kérdésetek van amire itt nem kaptok választ, írjatok kommentet, és privátba segitek vagy akár fel is hívlak titeket, egy telefonszám csere után

teljesen ingyen természetesen, hogy miért?

mert mindenki jól jár, én szeretnék segiteni azoknak akik még nem ismerik az élet titkait, és ti meg tudással, infoval gazdagodtok :)

előre is köszönöm aki megtisztel a megkeresésével!

üdv

N

2016. jan. 11. 14:47
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Miért kell mindig mindent megmagyarázni? ezt én kérdezem tőled

egész életedet úgy éled hogy mindig mindenre magyarázatot keresel? elég unalmas lehet

mindenkitől ez fogod hallani aki ebben a témában. A föld duális, van hideg és meleg, van tűz és víz, és vannak tudatosan és tudattalanok, vannak éberek és vakok

miért nem tudod elfogadni hogy erre nincs és lehet nem is lesz magyarázat? max 400-500 év múlva ha az emberiség megfejlődi

de én addig azon leszek hogy mindenki ébredjen fel, és nézzen körül

főleg a saját háza tájékán

mire a gyógyulásokra és a látomásokra talász magyarázatott, én addig segitek az embereknek fejlődni

2016. jan. 14. 16:00
 22/26 anonim ***** válasza:

Elég vicces, hogy pont te kérdezed ezt. Az összes vallásnak, és paranormális, ezoterikus elmebajnak az az alapja, hogy a régi ember, a világ megismeréséhez szükséges modern eszközök, és fejlett tudomány híján próbált magyarázatot adni a környezetében tapasztalt jelenségekre, alapvető kognitív kategóriák (ellentétpárok, kategorizáció, stb) segítségével.

Elég szomorú, hogy a 21.században, amikor rendelkezésre áll minden olyan eszköz, amire szükségünk lehet, sokan még mindig a vajákolásnál tartanak. Egyébként kérdezek tőled egyet, ha nem vagyok indiszkrét. Neked mi a "civil" végzettséged? Milyen iskolád van? Csak mert elég visszás lenne, ha mondjuk pék, vagy bolti eladó OKJ-val a hátad mögött jelentenéd ki, hogy a "tudomány" nem tud erre meg arra választ adni, nemde?

2016. jan. 14. 16:18
 23/26 anonim ***** válasza:
És nem, a föld nem duális. Van hideg, meleg, és langyos. Meg van sötét, meg világos, meg szürkület, meg hajnal, meg van a fényerősségnek mértékegysége, amivel precízen mérni tudjuk. Az emberi agy alapvető működéséhez tartozik, hogy a szélsőségek mentén, binárisan kategorizálunk, de ez nem képezi le a világot pontosan.
2016. jan. 14. 16:20
 24/26 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek neked. De egyébként is ezek a képességek nem érnek semmit, szerintem indulj el inkább a szeretet útján. A szeretet nem valami angyali, giccses izé, hanem kőkemény, hatalmas és nagyon komoly dolog.

Ennek vannak számtalan képességei, amelyek igazán mérhetetlenek, pl: hogyan légy boldog pusztán gondolkodással, hogyan tégy bárkit boldogabbá, hogyan lásd a karmát és a bünöket (erre ki képes?), hogyan légy a legszebb, vagy hogy mindenki kedveljen. Aztán hogyan kell megérteni az irásokat, túlélni mindent, hogyan ismerd a Lelket, aminek rejtett, leirhatatlan elönyei vannak. Például sosem hazudhatnak neked, vagy hogy kommunikálj eredményesen úgy hogy belelátsz másokba, ismerj minden érzelmet és rejtett kivánságot és stb.

Egy a lényege, hogy hogyan kapd meg és vezess vele másokat is az Üdvre, amely egy rejtett, ritkán elöforduló hangulat. Ebben lehet látni a szeretetet, és nagy boldogsággal jár. Az igazi túlvilágot is csak ebben látod, ahol a Lélek lakik. A szeretet is onnan jön, és nincs alakja. Valahogy ott van de sosem tudod pontosan hol van és honnan jön, mert a túlvilág maga a szeretet. A Lélek engedélye kell hogy lássad, és az igaz marad mindig, nem adja azt oktalanul, pl látja az összes hibád és érdemed, és más rejtett dolgokat. A Lélek engedélye kell ahhoz is hogy tanitsd. Megszabja mit szabad irni, hova szabad irni, mennyit és kinek, számtalan formában a rejtett kivánságok szerint. Egyszerre figyel mindenre, az összes emberre a hatásaiban. A pecsét beleviszi az irásba az alaktalan szeretetet, elöször is a megfelelő témával és felépitéssel, aztán a megfelelő időzitéssel és mértékkel. Itt már nem érnek utol a rosszakarók, de vigyázni kell mert ha leirsz egy ilyet, egésznap mindenkinek látod a gondolatát aki elolvassa, meg hogy mit társit hozzá. Ezért a rossz irás nagy lelkiismeretfurdalás, de ha parancsolja, azt is leirod, mert a Lélek tudja mi kell az embereknek és Neked, és mi az elpusztitandó akadály.

A szeretet útja tényleg kőkemény, minden hibádat felszinre hozza, minden dolgodat elveszi, semmilyen lúzerré tesz és átvisz a szenvedés tüzén, mert a lényege a szeretet és a tisztelet, illetve tisztaság. Ebből nem fogsz anyagi hasznot húzni, sem elismerést, és taszitja a sok hamis barátokat és szokásokat. Nincs nehezebb dolog a világon ennél, minden porcikádat próbára fogja tenni, a szivedet, az eszedet, a bőrödet, a dolgaidat. Az egyetlen faktora a boldogság, de sajnos az a legdrágább dolog a világon. Csak ezután adja magát, de onnantól könnyü és gyakori lesz, illetve tudni fogod: Ez az egész világ nem ér semmit, csak az ember Lelke számit, és boldogság azt látni, illetve siralom nem látni. Csak Az elégiti ki az összes vágyat, mert a látásában megszünnek a vágyak és az indulatok.

2016. jan. 14. 22:37
 25/26 A kérdező kommentje:

most igy este hosszú volt ezt olvasni

de azzal egyetértek hogy mindennek az alapja a szeretett :-)

2016. jan. 14. 23:10
 26/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a sok megkeresést, és bizalmat, nem győzők válaszolni a leveleitekre! :-)

Öröm ha tudok segíteni bárkinek!

2016. jan. 18. 09:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!