Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan tudok segíteni nektek?

Hogyan tudok segíteni nektek?

Figyelt kérdés

Parapszihologiát tanulok, és nagyon sok mindent megtapasztaltam már az életben, láttam csúnya dolgokat, és láttam szépeket

Nagyon sok kérdést látok, amire tudnék sokatoknak válaszolni csak egyszerűen időm nem engedi hogy válaszoljak nektek

Nagyon sok tévhit, téveszme van, főleg a kommentelők között. Mindenkire nyitott vagyok, és érdeklődő senkit sem akarok meggyőzni, hogy mi a helyes és mi nem.

Ha érdekel titeket a parapszihologia mélye, vagy csak kérdésetek van amire itt nem kaptok választ, írjatok kommentet, és privátba segitek vagy akár fel is hívlak titeket, egy telefonszám csere után

teljesen ingyen természetesen, hogy miért?

mert mindenki jól jár, én szeretnék segiteni azoknak akik még nem ismerik az élet titkait, és ti meg tudással, infoval gazdagodtok :)

előre is köszönöm aki megtisztel a megkeresésével!

üdv

N

2016. jan. 11. 14:47
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Légyszíves pár ilyen ismert egyetemet linkelj már nekem, de ne diplomagyárakat, ismert egyetemeket. Egyébként nem én vagyok beszűkült, te vagy tudatlan. A parapszichót sehol nem ismerik el tudományként, mivel nem felel meg a cáfolhatóság popperi követelményeinek, és nincs reprodukálhatóságot és validálást lehetővé tevő módszertana. Vagy van?
2016. jan. 13. 23:04
 12/26 anonim ***** válasza:

23:04

egy ilyen igazi materiális kőbunkó mit keres ebben a rovatban?

Menjél a tudomány rovatodba és ott élvezkedjél a válaszaiddal.

Én sem megyek oda hasonlókat írogatni, mint amit te itt csinálsz.

Hagyd meg az embert a saját hitében, te pedig nézz magadba milyen sekélyes életed van!

2016. jan. 13. 23:46
 13/26 Azrael666 ***** válasza:
írtam privátba, írj vissza
2016. jan. 14. 08:07
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Hát, ha "materiális" (gondolom itt a materialistára gondoltál, látszik mennyire tanult emberek járnak ide) kőbunkó lesz valaki attól, hogy képes alátámasztani egy szilárd módszertannal a megfigyeléseit, és nem dől be mindenféle szedett-vedett baromságnak, akkor az vagyok, és büszke vagyok rá.
2016. jan. 14. 08:23
 15/26 A kérdező kommentje:

A materialisták azok akik nem tudják elfogadni a halált, és félnek tőle

Azért képtelenek ezekben hinni, mert ha hinnènek a túlvilágban ezáltal a mennybe és a pokolban is (ami amugy nem létezik szó szerint) és félnének hogy a "bűneik" miatt pokolba égnek (ami megint egy vicces feltételezès) ezért inkább bemagyarázzák maguknak hogy halál után nincs semmi és "nyugodtan" alszanak

Sajnálom csak ennyit tudok mondani, hogy sokan még zárkozottak, tudatlanok, materialisták

A világ változik szépen lassan és nem az anyagi ami fog számitani

kiváncsi vagyok hogy ekkor majd ezek az emberek hol lesznek.

2016. jan. 14. 12:35
 16/26 anonim ***** válasza:
Továbbra sem linkeltél ismert egyetemeket :)
2016. jan. 14. 12:38
 17/26 A kérdező kommentje:

Az egyik leghíresebb a University of Edinburgh, ott doktori végzettséget is ad

de itt a teljes lista

[link]

szívesen, amúgy nem hiszem hogy ne tudnál magadtól is utána járni ennek az interneten

mondjuk én se járnék a helyedben, mert félnék hogy a másiknak lesz igaza..

2016. jan. 14. 13:06
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Brutálisan lábon lőtted magad.

[link]

Az edinburghi egyetemen létező, az általad emlegetett képzést jegyző Koestler group publikációs listáját végignézve mindenhol az szerepel az eredményeknél, hogy

"The findings are the subject of fierce debate"

magyarul arra nem voltak képesek, hogy kontrollálják a kísérleteiket, és ezért mindenki azt von le az eredményekből, amit akar.

Egyébként a dream precognition kísérlet módszertanát érdemes elolvasnod a linkelt oldalon. Megtalálod benne a hibát? Ugyanis olyan módszertannal dolgozik, amit tudományos körökben akármilyen tudományterületen körberöhögnének. Megtalálod miért? Beszélgethetünk módszertanról ha gondolod, de ahhoz az kéne, hogy ismerd te is az elfogadott, precíz tudományos sztenderdeket, és azt, hogyan lehet a különféle torzításokat, kognitív előfeszítéseket kizárni a kísérletből. Erre itt kísérletet sem tesznek. Olyanok az eredményeik is.

2016. jan. 14. 14:19
 19/26 A kérdező kommentje:

Nekem az elég amit láttam a saját szememmel

materialista embereket szótlanul állni mikor meglátnak egy angyalt

vagy épp egy végső strádiumú beteget másnap lovagolni

Nekem ez elég bizonyiték volt

Tudod nagyon sokan nem beszélnek arról amit látnak, mert félnek hogy kiröhögik vagy elmegyógyintézetbe zárják..

nem állok le veled vitatkozni, higgy amit akarsz, neked van igazad

ez az egyetlen téma amihez a tudomány nem tud mit szólni

olvass utánna pl Anita Moorjani történetének

tudom, amit tudok és sokan igy vannak vele, csak velem ellentétben nem mernek felszólalni

2016. jan. 14. 14:58
 20/26 anonim ***** válasza:
Persze, a "nem mernek felszólalni" meg a "tudomány nem tud magyarázni" mindig elsüthetők, de az a baj, hogy amiket írsz, azok magyarázhatóak a tudomány szemszögéből. Az angyalok látása például körülbelül tízféle pszichózissal. A "lovagló halálos beteg" pedig az esetek igen nagy százalékában simán post hoc ergo propter hoc, a hozzád hasonlóktól bizonyítást (tényleges bizonyítást, oda-vissza erős korrelációval, kontrollált kísérlettel) még sosem láttam, és nem is fogok soha. Miért nincsen normális módszertana a parapszichónak? Tőled szeretném hallani.
2016. jan. 14. 15:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!