Hogyan tudok segíteni nektek?
Parapszihologiát tanulok, és nagyon sok mindent megtapasztaltam már az életben, láttam csúnya dolgokat, és láttam szépeket
Nagyon sok kérdést látok, amire tudnék sokatoknak válaszolni csak egyszerűen időm nem engedi hogy válaszoljak nektek
Nagyon sok tévhit, téveszme van, főleg a kommentelők között. Mindenkire nyitott vagyok, és érdeklődő senkit sem akarok meggyőzni, hogy mi a helyes és mi nem.
Ha érdekel titeket a parapszihologia mélye, vagy csak kérdésetek van amire itt nem kaptok választ, írjatok kommentet, és privátba segitek vagy akár fel is hívlak titeket, egy telefonszám csere után
teljesen ingyen természetesen, hogy miért?
mert mindenki jól jár, én szeretnék segiteni azoknak akik még nem ismerik az élet titkait, és ti meg tudással, infoval gazdagodtok :)
előre is köszönöm aki megtisztel a megkeresésével!
üdv
N
Ez kedves tőled.
A magam nevében megköszönni tudom csak a segíteni akarás szándékát, de sajnos én ezt már előző életeimben is visszautasítottam.
Sok sikert a további életutadban.
Utunk többet nem keresztezi egymást.
A párom is ugyanebbe a témában dolgozik, és mikor megismerkedtem vele, ő már 10 éve ezzel foglalkozott
Hála neki, és a körülötte lévő szakértő embereknek, és is elkezdtem fejlődni, érzékelni, látni, és legfőképpen tapasztalni :)
Elvégeztem jó néhány tanfolyamot, és rengeteg könyvet olvastam ki a témában, idegen nyelveken is
Nemrég meg elkezdtem a parapszihológiai képzést, egy magyar akadémián aminek vannak külföldi központjai is.
Ez nagyon röviden a "tanulmányaim"
És hogy miket láttam?
Láttam, csodálatos gyógyulásokat felépüléseket a legcsúnyább betegségekből, depressziós embereket boldogan, szétment párokat együtt, és gyászolokat megnyúgvást találni
Nekem ezek a legnagyobb élményeim
és igen érzékelem az angyalokat, energiákat, szellemeket, és más negatív lényeget
de hát ez a munka már csak ezzel jár :)
"egy magyar akadémián"
Olyan csak egy van, a Magyar Tudományos Akadémia, de ott nem foglalkoznak vajákos baromságokkal.
Magyar Szellemtudományi Akadémia, nézz utána
Budapesten, Király utcában találod, A Nagymező utca előtt
szívesen :)
én teljesen! a parapszihologiát rengeteg elismert egyetemen oktatják külföldön csak még itt magyország van lemaradva, de nem sokáig..
sajnálak hogy ilyen beszűkült a világ nézeted, és nem vagy nyitott a világra és a tudomány egyes részeire
legalább utàna néznél google-ban mielőtt ilyeneket kommentelsz :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!