Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ki volt ez az ember?

Ki volt ez az ember?

Figyelt kérdés
Pár éve történt, azóta nem hagy nyugodni a dolog. Főiskoláról mentem haza vonattal, s pár megállóval leszállás előtt egy idős ember ült le velem szemben a fülkében. Én zenét hallgattam. Az tűnt fel, hogy a bácsi beszél hozzám. Levettem a fülhallgatót. Azt mondta, ha haza érek tegyek rendet a szobámban. Ez még nem annyira para, de azért valjuk be nem jellemző mondat egy vad idegentől. Majd közölte velem minden előzetes beszélgetés nélkül, hogy milyen szakra járok és hogy melyik egyetemre. Pestről jöttem haza, nem tudhatta, melyik városban tanulok (nem Pest, csak Pestet útba kellett ejtenem a hazaúton, közbülső állomásként). Könyvem sem volt elől, amiből következtethetett volna. Honnan tudta, hogy angol-történelem? Meg mondta, hogy hallgathatnék más zenét is nem csak House-t. Pedig jó fülesem volt, nem hallatszott ki soha a zene. Olyan 70-80 közötti ember lehetett, azt sem feltételeztem, hogy ismeri ezt a stílust. Lehet csak számomra furcsa az egész, de főleg ez, hogy megmondja milyen szakra járok... Ráadásul ez nem egy beszélgetés volt, simán tényeket közölt, és olyan furán nézett végig. Mintha belém látott volna. Mi a véleményetek? Mit akarhatott? Miért mondta ezeket? Ki volt ő?
2015. nov. 6. 18:22
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nagy franc az öreg és csak szórakozni akart...

Időnként mindenki szobája kupis, hous zenét meg sokan hallgatnak,tág fogalom, nem mondott együttes nevet, pl..az is lehetett egy tipp, hogy hol tanulsz, lehet mindenbe csak jól beletrafált.Lehet agykontrollos is, akor meg némileg könnyebb dolga van.Lehet utána jót röhögött magában, hogy biztos azon agyalsz, amit mondott.Ezt egyszer én is kipróbálom valakin :D

2015. nov. 8. 17:22
 42/42 A kérdező kommentje:
Hajrá! Ha mindenbe beletrafálsz, akkor az áldozatodnak okozol majd némi fejtörést az tuti :D
2015. nov. 8. 18:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!