Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ki volt ez az ember?

Ki volt ez az ember?

Figyelt kérdés
Pár éve történt, azóta nem hagy nyugodni a dolog. Főiskoláról mentem haza vonattal, s pár megállóval leszállás előtt egy idős ember ült le velem szemben a fülkében. Én zenét hallgattam. Az tűnt fel, hogy a bácsi beszél hozzám. Levettem a fülhallgatót. Azt mondta, ha haza érek tegyek rendet a szobámban. Ez még nem annyira para, de azért valjuk be nem jellemző mondat egy vad idegentől. Majd közölte velem minden előzetes beszélgetés nélkül, hogy milyen szakra járok és hogy melyik egyetemre. Pestről jöttem haza, nem tudhatta, melyik városban tanulok (nem Pest, csak Pestet útba kellett ejtenem a hazaúton, közbülső állomásként). Könyvem sem volt elől, amiből következtethetett volna. Honnan tudta, hogy angol-történelem? Meg mondta, hogy hallgathatnék más zenét is nem csak House-t. Pedig jó fülesem volt, nem hallatszott ki soha a zene. Olyan 70-80 közötti ember lehetett, azt sem feltételeztem, hogy ismeri ezt a stílust. Lehet csak számomra furcsa az egész, de főleg ez, hogy megmondja milyen szakra járok... Ráadásul ez nem egy beszélgetés volt, simán tényeket közölt, és olyan furán nézett végig. Mintha belém látott volna. Mi a véleményetek? Mit akarhatott? Miért mondta ezeket? Ki volt ő?
2015. nov. 6. 18:22
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Budapest-Nagykanizsa között igen. de tényleg!!
2015. nov. 6. 20:34
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
Hűha! Az már biztos, hogy nem véletlenül raktad ide ezt a kérdést. Valamilyen halott rokonodra tippelsz? :o mert, ugye több kategória is van, de te ezt választottad? Jó hallása lehet az öregnek vagy neked túl hangos a fülesed. Nem ritka, hogy az idősebb korosztály ismeri a zenei műfajokat, pláne ha az unokája is nagy rajongója a műfajnak. Az ember fejében leggyakrabban a nyelvtan jut az eszében amikor egy tantárgyra gondol, vagy a történelem. Az emberek 90% amikor a nyelvtanra gondol leggyakrabban az első gondolat az angol és a német. Ha nem hiszel nekem próbáld ki, de ne itt, hanem valahol máshol, jah és rakj rendet a szabádban, mert várat lehetne építeni a szemétből.
2015. nov. 6. 20:37
 13/42 A kérdező kommentje:
Eszembe se jutott halott rokon, de fura volt az tuti, nem mindnenapi élmény, ha lehet így mondani. Érzek az egészben valami spiritualitást, de igazából nem tudom mire vélni. Amúgy persze ki lehet találni a két szememből meg a kifelé abszolót néma fülhallgatómból, hogy angol-történelem, meg hogy house. De minek mondja el nekem minden előzetes beszélgetés nélkül.. Csak úgy ... Az emberek nem szoktak csak úgy mondani dolgokat a másikról addig, amíg azért valamit nem kommuniált vele lőtte.
2015. nov. 6. 20:44
 14/42 anonim ***** válasza:
Tényleg furcsa. Szerintem egy halott rokon jelent meg emberi testben vagy nem tudom. Tudod fentről néznek minket a szeretteink. Én hiszek ebben. Szerintem egy szeretted megnyilvánulása lehetett. Az is lehet, hogy ha hozzászólsz, akkor megtörik a bűvkör és újra az az öregúr lesz és nem a rokonod vagy szeretted. Gondolom, azért, mert csaj ő tud kérdezni tőled, te nem igen léphetsz vele kapcsolatba.
2015. nov. 6. 20:49
 15/42 anonim ***** válasza:
*csak
2015. nov. 6. 20:49
 16/42 A kérdező kommentje:
Erre nem gondoltam, de bármit el tudok képzelni. Érdekes felvetés, végülis, ki tudja :)
2015. nov. 6. 21:06
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
érdekes...megjelenik egy vadidegen és azt mondja rakj rendet a szobádban elképzelhető hogy ez egy rejtett üzenet ami valójában nem is a szobádra hanem az elmédre utal.
2015. nov. 6. 22:05
 18/42 A kérdező kommentje:
Ez sem elvetendő ötlet. Van benne ráció, ennek legalább tényleg van valami üzenete. Mert azon filóztam, ha tényleg valami médium vagy valami ilyesmi, akkor mondhtatott volna valami magvasabb, fontosabb gondolatot hordozó üzenetet is a szobám rendberakásánál meg a zenei izlésemnél.
2015. nov. 6. 22:11
 19/42 anonim ***** válasza:
nem hasonlított rád? milyen para lenne, ha valami emlékképpel a jövővől üzensz magadnak... és az is lehet, hogy a szobát úgy értette, hogy rakj rendet az életedben. Amúgy klassz sztori, szeretem az ilyen megmagyarázhatatlan dolgokat.
2015. nov. 6. 22:12
 20/42 anonim ***** válasza:
50%
Lehet már azelőtt beszélgetés kezded veled, hogy észre vetted volna. Például előzőleg nem látta a fülest és magyarázot neked te pedig későn vetted észre. Egyébként pedig vannak különc emberek nincs mit csodálkozni. De az már tényleg vicces, amit a 14-esnek metál "Erre nem gondoltam" ez nagyon átlátszó duma, pláne, ha ide raktad...:D
2015. nov. 6. 22:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!