Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Ki volt ez az ember?

Ki volt ez az ember?

Figyelt kérdés
Pár éve történt, azóta nem hagy nyugodni a dolog. Főiskoláról mentem haza vonattal, s pár megállóval leszállás előtt egy idős ember ült le velem szemben a fülkében. Én zenét hallgattam. Az tűnt fel, hogy a bácsi beszél hozzám. Levettem a fülhallgatót. Azt mondta, ha haza érek tegyek rendet a szobámban. Ez még nem annyira para, de azért valjuk be nem jellemző mondat egy vad idegentől. Majd közölte velem minden előzetes beszélgetés nélkül, hogy milyen szakra járok és hogy melyik egyetemre. Pestről jöttem haza, nem tudhatta, melyik városban tanulok (nem Pest, csak Pestet útba kellett ejtenem a hazaúton, közbülső állomásként). Könyvem sem volt elől, amiből következtethetett volna. Honnan tudta, hogy angol-történelem? Meg mondta, hogy hallgathatnék más zenét is nem csak House-t. Pedig jó fülesem volt, nem hallatszott ki soha a zene. Olyan 70-80 közötti ember lehetett, azt sem feltételeztem, hogy ismeri ezt a stílust. Lehet csak számomra furcsa az egész, de főleg ez, hogy megmondja milyen szakra járok... Ráadásul ez nem egy beszélgetés volt, simán tényeket közölt, és olyan furán nézett végig. Mintha belém látott volna. Mi a véleményetek? Mit akarhatott? Miért mondta ezeket? Ki volt ő?
2015. nov. 6. 18:22
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a sátán volt.
2015. nov. 6. 22:25
 22/42 A kérdező kommentje:

Ez a saját magamnak üzenek dolog felmerült már bennem is,de elhessegettem a gondolatot, mondván magamnak valami egzaktabbat mondanék, ha már üzenek. Valamit, ami egyértelmű. És a szakpárom közlésében sem találtam rejtett üzenetet. De nem gondoltam volna, hogy ez másban is felmerülhet, ide nem mertem leírni ezt az ötletemet, gondoltam tuti bolondnak fognak tartani. Egyébként megmondom őszintén az arcára nem emlékszem tisztán, inkább a ruházatára, meg ahogy nézett rám. de akkor abban a helyzetben nem jutott eszembe abból a szemszögből megvizsgálni, h hasonlít-e rám. Mindenesetre feltűnő hasonlóság nem volt.

Nagyon jókat ír amúgy mindenki, és örülök, hogy nem ment el poénkodásba a dolog.

2015. nov. 6. 22:27
 23/42 A kérdező kommentje:
Csak jött poén is, mindegy túlélem. Az átlátszó dumás felvetést pedig nem értem.
2015. nov. 6. 22:30
 24/42 anonim ***** válasza:

Nem szoktad énekelni hangosan a zenét?

Lehet, hogy régebben látott téged a suliban és megjegyzett. Csak te nem láttad őt.

Vagy egy ismerős, ismerőse.

Kifigyelt téged...Nem most, talán évekkel ezelőtt.

2015. nov. 6. 22:30
 25/42 A kérdező kommentje:
Amúgy meg rakhattam volna bárhová az ezoterián belül, de mivel nem gondolom h ufó volt vagy álom, ebben a kategóriában gondoltam elfér. Mivel szerintem van benne vmi megmagyarázhatatlan. Visszatérve nem hiszek ilyenben hogy sátán arról nem beszélve, hogy semmi rosszat nem mondott.
2015. nov. 6. 22:32
 26/42 A kérdező kommentje:
Ez a bácsi tuti nem látott a suliban. Meg nem nagyon szoktamh hangosan dúdolni.
2015. nov. 6. 22:35
 27/42 A kérdező kommentje:
Ja ismerős ismerőse, persze ez lehet, bár mondom nem jellemző h hangosan énekelnék, főleg nem a suilban :)
2015. nov. 6. 22:36
 28/42 anonim ***** válasza:
Valaki felbérelte poénból?
2015. nov. 6. 22:41
 29/42 anonim ***** válasza:

Van még egy durva tippem, ezt nem osztom meg.

Inkább ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=o2zf28T0LFU

2015. nov. 6. 22:42
 30/42 A kérdező kommentje:

szeretem az ilyet. Mostanában ez a kedvencem..

https://www.youtube.com/watch?v=nvUeo5sagkA

2015. nov. 6. 22:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!