Hogyan működik a Hellinger-féle családállítás?
Miért fordítasz hátat legjobb barátunknak, a Gúglinak?
Én családállításon voltam már többször is.
És mondhatja felőlem bárki, hogy hülyeség, de ezt még senki sem tudta megmagyarázni, hogy hogyan lehetséges:
Az állító és a terap bemennek egy másik szobába, ott az állító elmondja a problémáját. A kinti csoport semmit sem tud.
Majd kijönnek és az állító odamegy valakihez és azt mondja, hogy
"Légy az 1-es, 2-es stb"
Senki sem tudja, hogy kicsoda vagy micsoda csak a terap és az állító. De volt már olyan is, hogy az állító sem tudta. Én is így állítottam.
Mégis az emberek tökéletesen felveszik a megszemélyesített ember habitusát, érzéseit stb.
Van aki nyilvánosan elmondja a problémáját és, akkor az emberek tudják, hogy mit vagy kit személyesítenek meg, de ez kb csak 10%.
Az eredmény pedig változó, hogy mikor jön, van akinek már aznap vagy egy héten belül. Nekem kb 4-5 hónappal később. Én nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre, mert kb 7 évig semmi sem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!