Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hogyan működik a Hellinger-fél...

Hogyan működik a Hellinger-féle családállítás?

Figyelt kérdés
Már a modern pszichológia is elismrte hogy működő módszer. Magyarázni nem tudják, de mégis működik.

2015. szept. 10. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted, hogy hogyan működik? Egy rakás dolog van amit nem tudnak, hogy hogyan de működik. pl az aloe vera gyulladáscsökkentő hátasmechanizmusát tavaly sikerült egy magyar kutatócsoportnak kikutatni. Korábban nem tudták, hogy hogyan működik.
2015. szept. 10. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
Vasárnapi ebédnél, amikor együtt van a család, mondd azt, hogy "álljatok fel!"
2015. szept. 10. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Állítólag a morfogenetikus mező által működik ,ennek nézz utána, talán jobban megérted.
2015. szept. 11. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:
35%

Miért fordítasz hátat legjobb barátunknak, a Gúglinak?

[link]

2015. szept. 17. 15:11
 5/5 anonim ***** válasza:
94%

Én családállításon voltam már többször is.

És mondhatja felőlem bárki, hogy hülyeség, de ezt még senki sem tudta megmagyarázni, hogy hogyan lehetséges:

Az állító és a terap bemennek egy másik szobába, ott az állító elmondja a problémáját. A kinti csoport semmit sem tud.

Majd kijönnek és az állító odamegy valakihez és azt mondja, hogy

"Légy az 1-es, 2-es stb"

Senki sem tudja, hogy kicsoda vagy micsoda csak a terap és az állító. De volt már olyan is, hogy az állító sem tudta. Én is így állítottam.

Mégis az emberek tökéletesen felveszik a megszemélyesített ember habitusát, érzéseit stb.

Van aki nyilvánosan elmondja a problémáját és, akkor az emberek tudják, hogy mit vagy kit személyesítenek meg, de ez kb csak 10%.

Az eredmény pedig változó, hogy mikor jön, van akinek már aznap vagy egy héten belül. Nekem kb 4-5 hónappal később. Én nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a módszerre, mert kb 7 évig semmi sem segített.

2015. nov. 15. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!