Kinél voltál családállításon?
Figyelt kérdés
Van sok családfelállító az országban, de te kinél voltál, vagy kiről hallottál jót? Ha a nem jót szeretnéd megosztani, azt is várom, akár priviben!
Köszi.
ui. Én Louise Bloemenrol, Volni Verarol hallottam jokat.
2013. júl. 24. 12:25
1/2 anonim válasza:
Szia!
én Csaba Beatrixról hallottam jókat, de ilyenkor hagyatkozz az ösztönö megérzéseidre, és, ha találtál egy teljesen megfelelőt ne keress tovább, mert ugyanoda jutsz el, ez tapasztalat(nem családállítás kapcsán)
2/2 Kálmán Réka14 válasza:
Én vagy 20 embernél voltam, mivel elkezdtem a képzést és érdekel ki hogyan dolgozik. Louise-ről és Veráról szintén nagyon jókat hallottam, de nem voltam náluk, viszont Csaba Beánál többször is. Ő fedett állítással dolgozik, amit nagyon profin csinál, viszont vannak még neki is feldolgozni való témái. Azzal teljesen egyetértek, hogy hallgass a megérzésedre és ha nem vagy elégedett az eredménnyel, akkor keress valaki mást, de gondolkozz el azon is vajon miért kellett elsőként azt választani, akit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!