Hol lehet azt megtudni, hogy mi voltál előző életedben?
Ez vagyok én. xDDDDDDD
Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Balkán területén születtél Krisztus után 750 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, mutatványos, zenész, költő lehettél.
Előző éned valami ilyesmi lehetett: Megfontolt, gyakorlatias ember voltál. Materialista, vallási meggyőződések nélkül. Ez az egyszerű bölcsességeddel segítetted a gyengéket és a szegényeket.
Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy leküzdd magadban az irígységet és a haragot, majd segíts azoknak is akik téged választanak példaképüknek. Meg kell értened, hogy ezek a gyengeségek a félelemből és az önsajnálatból táplálkoznak.
Ezek az "utaztatók" csak ügyes csalók. Előadnak egy szép mesét neked,ők pedig ebből meggazdagodnak.
Senki nem tudja,mi lesz a halálunk után!
Ha józanul gondolkodsz,te is rájöhetsz,hogy ez csak mese.
Az ember megjelenése óta sokszorosan több ember halt meg,mint ahányan ma élnek a földön. Tehát a legtöbb ember nem születhetett újra! Főleg,ha az ebben hívők azt állítják,hogy addig születsz újjá,míg el nem végzed a küldetések itt a földön.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!