Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hol lehet azt megtudni, hogy...

Hol lehet azt megtudni, hogy mi voltál előző életedben?

Figyelt kérdés
Valaki tud ilyen oldalt, ahol pl ki kell tölteni vmit és kiadja hogy mi voltál? Érdekelne.
2012. jún. 6. 20:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2012. jún. 6. 20:44
 2/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ez vagyok én. xDDDDDDD

Nem tudom, hogy milyen érzés, de legutolsó földi inkarnációd során nő voltál. Valahol a mai Balkán területén születtél Krisztus után 750 környékén. Ami a foglalkozásodat illeti, mutatványos, zenész, költő lehettél.

Előző éned valami ilyesmi lehetett: Megfontolt, gyakorlatias ember voltál. Materialista, vallási meggyőződések nélkül. Ez az egyszerű bölcsességeddel segítetted a gyengéket és a szegényeket.

Akkori életedből egy feladat maradt rád, amit most el kell végezned. Feladatod, hogy leküzdd magadban az irígységet és a haragot, majd segíts azoknak is akik téged választanak példaképüknek. Meg kell értened, hogy ezek a gyengeségek a félelemből és az önsajnálatból táplálkoznak.

2012. jún. 6. 20:52
 3/11 A kérdező kommentje:
:D
2012. jún. 6. 21:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Elsőnek: nem értem hogy mit kell kiszámolni :S
2012. jún. 6. 21:02
 5/11 A kérdező kommentje:
ja mostmár igen nem vettem észre a táblázatot.
2012. jún. 6. 21:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Kiszámolni nem lehet, pláne nem femina.hu-n. Regressziós hipnózisban, vagy reinkarnációs utaztatás alkalmával lehet élményeket szerezni erről. Sok ilyen lehetőség van, a legtöbb fizetős, de vannak akik terápiás céllal utaztatnak. Vannak olyan módszerek amik ingyen elérhetőek a betegek számára.
2012. jún. 6. 21:05
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezek az "utaztatók" csak ügyes csalók. Előadnak egy szép mesét neked,ők pedig ebből meggazdagodnak.

Senki nem tudja,mi lesz a halálunk után!

Ha józanul gondolkodsz,te is rájöhetsz,hogy ez csak mese.

Az ember megjelenése óta sokszorosan több ember halt meg,mint ahányan ma élnek a földön. Tehát a legtöbb ember nem születhetett újra! Főleg,ha az ebben hívők azt állítják,hogy addig születsz újjá,míg el nem végzed a küldetések itt a földön.

2012. jún. 6. 22:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Az igazi utazás alatt nem az utaztató mesél neked, hanem te mesélsz az utaztatónak arról hogy éppen mit látsz. Persze regressziós hipnózisban még nem részesültem, de **s utaztatáson már többször vettem részt. Érdekes módon egyszer sem voltam király, sem pedig fejedelem.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2012. jún. 6. 22:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Regressziós, illetve reinkarnációs hipnózisban sem a hipnotizőr mondja el neked, hanem a "beszélgetésről" készül egy hangfelvétel, amin te magad meghallgathatod, hogy bizonyos kérdésekre mit válaszoltál, azaz ki voltál. Ettől sokban különbözik a szellemvilágba való út, amikor azt tudhatod meg, hogy ki az örök éned, tehát nem azt, hogy ki voltál, hanem, hogy ki vagy igazából.
2012. jún. 6. 23:49
 10/11 anonim ***** válasza:
**s utaztatáson éber tudatodnál vagy, és emlékszel minden egyes részletére amikor vége az utazásnak. Nincs szükség felvételre. Azthiszem hogy a hipnózison alapuló technikákon kívül minden reinkarnációs utazás ilyen, bármely metódusból származzék is. A lélekutazás pedig kicsit más, mert ott a tudat központja a testen és aurákon kívülre helyeződik.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2012. jún. 7. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!