Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A vonzás törvénye tényleg...

A vonzás törvénye tényleg barmit lehetöve tehet? Ha peldaul valaki sokat gondol arra, hogy masik dimenzioba kerul megtörtenhet?

Figyelt kérdés

2015. aug. 31. 20:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Epp ellenkezoleg engem ez rossz erzrssel tolt el
2015. aug. 31. 20:59
 12/15 anonim ***** válasza:
erre csak annyi a válaszom ,hogy mi magunk is több dimenzioba létezünk....
2015. aug. 31. 23:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. szept. 1. 13:26
 14/15 sub rosa válasza:
Szerintem nem, de ha véletlenül sikerül neked, szóljál, mert én is akarok menniiii!!! :D
2015. szept. 5. 15:01
 15/15 anonim válasza:

A legnépszerűbb fizikai elméletek szerint a létezhető 11 fizikai dimenzióból számosban mi is jelen vagyunk, de csak 3 dimenziót érzékelhetünk belőlük.

Tehát szerintem igen, simán átkerülhetsz más dimenziókba is, ugyanis most is jelen vagyunk más dimenziókban.

(Azon a hármon kívül, amit érzékelhetünk, illetve 4-enb, ha a távolság, mélység, magasságon kívül az időt is ide vesszük.) Szóval jelen vagyunnk máshol is, csak nem érzékeljük, ergo nem is tudunk róla.

2015. szept. 11. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!