A vonzás törvénye tényleg barmit lehetöve tehet? Ha peldaul valaki sokat gondol arra, hogy masik dimenzioba kerul megtörtenhet?
a vonzás törvényénél effektíve a gondolataiddal bevonzasz dolgokat. nekem sokszor bejött már.
nem nagy eseményekre kell gondolni, de pl érettségiztem és arra gondoltam a vizsga előtti 2 nappal, hogy a vesét akarom kihúzni(eü alapismeretek volt) és ki is húztam. meg volt olyan is, hogy arra gondoltam, hogy egyik kollégámmal úgy jönnék-mennék munkába és ez is megtörtént, úgy hogy mind a ketten máskor kezdünk/végzünk, de 2 alkalommal "sikerült" összehozni, úgy hogy nem beszéltük meg.
Nem!
"Ja ertem, de akkor hogy ertelmezendo a vonzas torvenye?"
Úgy, hogy olyan hülyéket vonzasz magadhoz, mint amilyen te is vagy. Amikor pedig fontos kérdésekről lenne szó, csak olyanok szavára adsz, akik veled egyet értenek, de aki nem ért veled egyet egyenesen fütyülsz rá. Ez a vonzás törvénye. Egyébként pedig nem fogsz csak úgy dimenziók között ugrálni. Építs egy egy dimenzió kaput, hátha úgy menni fog. :D
Másik dimenzióba nem valószínű, hogy kerülni fogsz a vonzás törvénye által, mivel egyrészt nem tudod elképzelni, milyen a másik dimenzió, másrészt olyan dolgot nem tudsz bevonzani, amiben nem hiszel. Azt nem hinném, hogy abban hiszel, hogy egy másik dimenzióba kerülsz. :)
Az a lényege, hogy nem elég, hogy valamire gondolsz, azt érzelmekkel is fel kell ruháznod. Ezenkívül nem úgy működik, hogy állandóan arra a dologra gondolsz, hogy "de jó lenne, ha megtörténne", mert így folyamatosan a "de jó lenne" állapotát teremted meg. Úgy gondolj rá és érezd, mintha az adott dolog már a tied lenne, vagy megtörtént volna. Nálam így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!