Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek megtörténhet? :$

Szerintetek megtörténhet? :$

Figyelt kérdés
Öö lehet hogy hülyének néztek de kom van benne sztem valami, de lehet hogy csak para :S Na szóval úgy volt hogy én és a barátnőm 12 évesek vagyunk..Legjobb barátnők meg minden..na és olyan 3-4 esen mikor kisebbek voltunk meghalt mind kettőnk papája és arra gondoltunk h hogyan lehetne vissza hozni..elkezdtünk foglalkozni az idézéssel és gondoltuk előidézzük..Jó, ebből ugyebár semmi nem lett..ezt 3.-osztályba csináltuk..4.-be már ismertük Freddy-t és Jason-t .. Gondoltuk megidézzük őt és nem lesz semmi baj :S Na szal idéztünk és másnapra már nem is volt kedvünk idélzni meg már el is felejtettük :) Aztán a napokba rengeteg furcsa dolog történt velünk..Barátnőmet kirázta ahideg és olyan érzése volt mintha valami hátrarángatná és hirtelen felugrott. Nagyon megijedt..Ez volt ugye 2 éve negyedikbe 10 évesen..Aztán velem is történtek ijen dolgok..Pl: valami lehelletét éreztem meg valami hozzám ért..Aztán kérdezgettünk embereket és azt mondták hogy lehetséges hogy kiszabadítottuk a szellemet, és hogy az zaklatni fog minket. Megijedtünk és vissza akartuk idézni..Megint elkeztünk idézni. Aztán még voltak furcsaságok de már elmúltak..és most vagunk 12 évesek és ebben az évben leszünk 13. Barátnőm szeptemberben ésn pedig decemberben..Már 2 év eltelt mióta idéztünk és már érettebek és komolyabbak vagyunk mint akkor..Én nagyon félek aszellemektől meg minden..Mindig beparázok ha szellemes filmet nézünk..Barátnőm az legyőzte félelmét és ő úgymond nem fél semmitől.. :) Na és olyan 1.2 hónapja barátnőmmel megnéztem a Paranolmal Activity 1.- részét..Arról szólt hogy volt két csaj akit először 9-10 évesen zaklattak szellemek, aztán 13 évesen..Meg em nem erről szólt csak ez is volt benne, aki látta az érti..Na és mostanába megint kezdenek furii dolgok történni velünk..Hangok, zajok furcsa érzések..Én ezt nagyon komolyan veszem és szerintem arra gondoltam hoyg minket is 9-10 évesen zaklattak és most lezsünk 13 évesek és megint elkezdtek furii dolgok történni :S és mivan ha mostantól rendszeresn fog mint a Paranolmal-ba? Barátnőm is gondolt ijenre de azt mondta hogy ez csak film és lehet hogy csak beparáztunk..Am télleg lehet mert én nagyon elhiszem az ijen filmeket :DD szal szerintetek csak para vagy lehet hogy van valami? :S Értelmes válaszokat lécci :)

#ezotéria #félelem #Parapsziché
2012. jún. 1. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Édesem.13 évesen csak van annyi eszetek,hogy felfogjátok a filmek,főleg a jasonos,és a paranormál csak egy kitaláció.Egy mese. Nem kell elhinni,mert például a paranormál filmet egy egész stáb találta ki asztalnál körbe ülve. Vannak élénk fantáziával megáldott emberek,és ők gyártják az ILYEN rémisztő történeteket.

Semmi nem igaz belőle.

13 évesen nem ilyen butaságokon kéne szórakoznotok.

Csak egy megjegyzést: Kitalált személyt nem is lehet megidézni.Mert sosem létezett...

2012. jún. 1. 08:45
 2/9 anonim ***** válasza:
Emiatt nem kell aggódnod, nem a korod számít, hanem a félelmed. És valószínűleg az idézésetek sem sikerült, ellenben a félelmeitekből könnyen létre tudnak jönni olyan dolgok, amik okoznak ilyen jelenségeket. Nem tudom számít e valamit, de ezeknek a neve gondolatforma, a létrehozójuk gondolataiból és érzéseiből táplálkoznak, és főleg olyankor ha nem szándékosan lettek létrehozva eléggé rá tudnak telepedni az illetőre. Valószínűleg régebben sikerült megszabadulnotok ezektől a gondolatformáktól a "visszaidézés" segítségével, mert úgy hittétek, ez működni fog, tehát működött is. A gondolatformák elbomlottak, vagy visszafejlődtek csira formába. Most hogy megint elkezdtél, elkezdtetek félni tőle, ismét megszületett, vagy megerősödött, és érezteti a hatását. Minden ember hoz létre gondolatformákat, szinte minden pillanatban, de ezek nagy része elszáll, és eloszlik, nem okoz problémákat. Ha viszont erős érzelem táplálja akkor közel marad a forráshoz, és táplálkozik belőle. Ezért hát egyáltalán nincs mitől aggódnod. Ha tudod mi a probléma meg tudod szüntetni. Főleg hogy csak annyit kell tenned hogy megnyugszol hogy nem háborgat kísértet, csak a saját félelmed öltött formát. Ha nem félsz, ismét elgyengül, és elenyészik. De ha valamit tenni is akarsz az ügy érdekében utasítsd el magadtól ezt a gondolatformát. Döntsd el magadban, hogy soha többé nem lehet rád hatása, utasítsd hogy enyésszen el, és ne háborgasson többé. A barátnőd is eljárhat ugyanígy, mert valószínűleg közösen hoztátok létre a gondolataitokkal, és később közösen tartottátok fent a félelmeitekkel. Sok sikert!
2012. jún. 1. 08:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Kösziii! :) Sokat segített(etek)(tettél):))
2012. jún. 1. 08:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Kicsi lányok voltatok, a kicsik pedig sokmindent beképzelnek. A kisebb gyerekek ezért is félnek a sötét szobában. Most is kicsik vagytok, agyilag is, ha tényleg ennyire komolyan vesztek mindent. Oké, a barátnőd már felfogja, hogy a film az film, de jó lenne, ha teljesen a realitás talaján lennétek mindketten. Szellemek nincsenek, kitalált személeket nem tudtok megidézni, a Paranormal Activity nem igaz, és semmi sem zaklat titeket, csak az ideg. Az pedig megtréfál, mindenféle dolgot beképzeltek miatta.
2012. jún. 1. 09:10
 5/9 anonim válasza:
Inkább azzal foglalkozz ennyi idősen, hogy megtanulsz helyesen írni, az leköt majd és nem gondolsz az amúgy nem létező szellemekre. ILYEN, ly-nal!!! A többit fel sem sorolom, nézz utána!
2012. jún. 4. 20:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezt a filmet szerintem nézd meg: http://www.youtube.com/watch?v=YgMuSKJ6fsE
2012. jún. 5. 14:27
 7/9 anonim válasza:
Ez a film durva!!!beleszállt a csajba!!
2012. jún. 5. 16:58
 8/9 Agnetha ***** válasza:
Marhaságok helyett inkább a nyelvtan könyvet lapozgasd,mert siralmas a helyesírásod.A "sötét" dolgokat, meg jobb, ha békén hagyjátok.
2012. jún. 12. 09:40
 9/9 anonim ***** válasza:
EZek után már nem kérdés, hogy szellemek fognak titeket zaklatni. Én már azt is tudom, hogy kiskunfélegyházi halott magyar tanárnők lesznek.
2012. jún. 21. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!