Fura dolgok, Valaki?
Történt sok paranormális dolog már velem az otthonomban nem mesélnék sokat erről így éjjel..
Vannak fura dolgok pl egy ismerősömnél néha valami kicsavarja az égőket hogy ne égjenek,nálam legutóbb valami kihúzta a gépem kábelét a 230at a dugóból,de úgy,hogy az egész csatlakozó rajta feküdt a hosszabbítón nem láthattam,hogy ez a baj én meg tápot cseréltem,vettem :( egyszer csak bekapcsoltam a gépet vasárnap reggel és nem kapcsolódtak az egységek stb.. aztán már semmi sem gondoltam 100,hogy tönkrement a táp pff
Később már be sem kapcsolódott az egész nem kapott áramot. Szerintetek valaki figyel,elég sokat vagyok gép előtt. Itthon csak nagymamám és én vagyunk ő nem szórakozna ilyennel ahonnan kihúzódott pedig elég távoli helyen van be kell mászni hozzá az asztal alá nem tudom hogyan történhetett mint valami ezt tette lehet sokan nevetnek most,de nem írnék hülyeséget van jobb dolgom annál mintsem ilyeneket kitaláljak.
Senki nem járt itt senki sem tehette,magától nem ugrik ki a hosszabbítóból a kábel. Ha meg is húztam volna annyira nem húzhattam meg,hogy kijöjjön az egész szinte ráadásul még gépeztem is szombaton kb éjjelig filmeztem.
Egy ilyen csatlakozó csak úgy nem lazulhat ki és ha ki is lazult volna nem húzódott volna ki,hogy már kb. csak rajta legyen a hosszabbítón,de azon a helyen ahová volt csatlakoztatva.
Meg amúgy is nehéz valamit úgy kihúzni,hogy a táp kapjon még egy kis áramot
Volt,hogy az egyik gép háza volt kinyitva mindig meg történtek fura dolgok régebben viszont mostanáig nem.
Kinek mi a véleménye erről?
Winny volt h engem is felébresztett hajnalban egy lény a szobámban mindig 3 körül nemtom mit akart,de rám nehezedett :O
úgy ahogyan ember nem tud éreztem ahogy egyre jobban és jobban
néha simogatást is éreztem a fejemnél
ha felkeltem megszűnt az egész
kellemetlen volt az egész azon kívűl volt sok minden
kopogások mintha pálcával döfködtek volna 2x
aztán közel éreztem magamhoz dolgokat valaki itt van úgy éreztem
nem tudtam aludni úgy éreztem h figyelnek..
A fogason ruhák egyenletes mozgása..
ezek mind megmagyarázhatatlan dolgok voltak mindig az első cucc mozgott mintha a szél fújta volna..
2008ban nagyon sok dolog történt azóta kevés vagy én nem veszem észre őket.. volt h a szőnyeget izélgette valami fura hangja volt.. ahogy közelebb mentem elhalgatott aztán újra
ezektől félek h újra lesznek ilyenek
Mióta nincsenek ilyenek?
Ismerős, én is mindig attól tartok, hogy csak egyre több ilyen lesz. Korábban kérdeztem, hogy a mamád tapasztal furcsa dolgokat?
hmm évek óta nincs már szerencsére
mamám nem mondott semmit sem hogy ő bármit is érzékelt volna
"...valami kihúzta a gépem kábelét a 230at a dugóból,de úgy,hogy az egész csatlakozó rajta feküdt a hosszabbítón nem láthattam,hogy ez a baj én meg tápot cseréltem,vettem..."
Ha ez tényleg így történt, nem kell szellemektől félned!
Önmagadtól annál inkább...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!