A hugomnak van egy képzeletbeli barátja, kezdek megijedni, mi lehet?
9 éves hugom folyton beszél valakivel, múltkor a falhoz fordulva motyogott közbe mintha fogta volna valaki kezét.
Ilyeneket is hallottam már mikor elmentem az ajtaja előtt.: "Semmi baj itt biztonságban vagy., persze maradhatsz, aha játszhatunk, megszerzem a kincset."
Megkérdeztem tőle kivel beszélget. Azt mondta "Kálemmel" Nagyon szomorú, mert neki soha sem volt teste". Megmutatom neki, hogyan kell játszani." Na nálam itt szakadt el a cérna annyira megijedtem hogy aznap este nem mertem elaludni, szószerint féltem a hugomtól, olyan komolyan és fura hangon mondta hogy kirázott a hideg.
Anyám persze azt mondja, hogy majd kinövi biztos unatkozik.
Próbálom figyelmen kívül hagyni, de egyszerűen nem tudom, amikor meredten bámulja a szoba falát és bólogat.
Rosszul érzem magam, van valami feszültség a levegőben és nagyon félek.
Én 15 vagyok
10:
Ez is jó válasz, mert igaz, csak tudod, ha démon, akkor az nem igen fogja engedni, hogy foglalkozzon vele és a huga erőszakosabbá, agresszívvé is válhat.
Nem ártana orvos inkább oda. Biztos, hogy van valami oka.
A gyerekek látnak bizonyos dolgokat, amiket mi nem. Nem állitom í00%-ra, de lehet szellem vagy démon is. Ezt mi nem tudhatjuk, hogy ő mit lát, ezt csak ő tudná megmondani. Itt csak találgathatunk, hogy mi is az igazság. Van aki paranormális, természetfeletti eseményekhez kapcsolja a dolgot, és van aki orvosi, pszichológiai szemponból vizsgálja meg a gyerek esetét.
Itt tényleg csak találgathatunk, egymás válaszát kiosztjuk, meg néha veszekedés is történik, miközben megprobáljuk megmagyarázni a dolgot. Mondjuk, ez igy van rendjén, mert mindenki a sajá igazát védi, és azt amiben hisz. Az igazat csak a kis csaj tudja. Még kéne a Kérdező részleteket kérdezzen a tesojától. Kiváncsi vagyok.
13:
Te hagyd abba! Foglalkoztál te már emberrel komolyabban?
Na..? :D Akkor ki is hagyja abba?
Megszállta valami entitás, vagy szimplán egy szellem ami ragaszkodik a húgodhoz, valószínű magával akarja őt vinni, vagy akár az egész családot, és ezért ellenetek fogja fordítani a húgod.
A leggyakoribb ilyenkor az hogy almukban kiírtja a családot, mivel a szellem tudja hogy ébren nincs ellenük esélye.
A valóság pedig az hogy NINCSENEK szellemek, sem olyan hogy valami (ami még létezhet is) megszáll egy embert.
Tényleg kinövi, ha meg a konyhakéssel és kifordult szemekkel próbálja majd kivágni a szíved miközben alszol érdemes pszichológushoz fordulni.
Te meg nőj fel és ne parázz butaságokon!
szellem :D
kérdezgesd a húgodat, hogy minnél többet tudjál kálemről :D
Egyébként nem ritkán a backmasking öntudatlanul, tudat alatt is működik
káleM
Amíg nem kér vörös rumot, addig nincs baj. ;)
Komolyra ford: tényleg ne ijedj meg, kérdező. Ilyen, vagy olyan okoból a kisgyermekek nagy részének volt már képzeletbeli barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!