Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A hugomnak van egy képzeletbel...

A hugomnak van egy képzeletbeli barátja, kezdek megijedni, mi lehet?

Figyelt kérdés

9 éves hugom folyton beszél valakivel, múltkor a falhoz fordulva motyogott közbe mintha fogta volna valaki kezét.

Ilyeneket is hallottam már mikor elmentem az ajtaja előtt.: "Semmi baj itt biztonságban vagy., persze maradhatsz, aha játszhatunk, megszerzem a kincset."

Megkérdeztem tőle kivel beszélget. Azt mondta "Kálemmel" Nagyon szomorú, mert neki soha sem volt teste". Megmutatom neki, hogyan kell játszani." Na nálam itt szakadt el a cérna annyira megijedtem hogy aznap este nem mertem elaludni, szószerint féltem a hugomtól, olyan komolyan és fura hangon mondta hogy kirázott a hideg.

Anyám persze azt mondja, hogy majd kinövi biztos unatkozik.

Próbálom figyelmen kívül hagyni, de egyszerűen nem tudom, amikor meredten bámulja a szoba falát és bólogat.

Rosszul érzem magam, van valami feszültség a levegőben és nagyon félek.

Én 15 vagyok

2015. aug. 3. 02:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
13%
Skizoférnia, vagy menjetek el paphoz. Nem ártana, mert lehet démon is.
2015. aug. 3. 15:46
 12/20 anonim ***** válasza:
19%

10:

Ez is jó válasz, mert igaz, csak tudod, ha démon, akkor az nem igen fogja engedni, hogy foglalkozzon vele és a huga erőszakosabbá, agresszívvé is válhat.

Nem ártana orvos inkább oda. Biztos, hogy van valami oka.

2015. aug. 3. 15:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
11-12 téged honnan szalasztottak? felállítasz egy "diagnózist"? Amit szakorvosok is több év után is óvatosan? na, gyorsan hagyd ezt abba, hülyeségeket nem kell terjeszteni
2015. aug. 3. 23:06
 14/20 anonim ***** válasza:
20%

A gyerekek látnak bizonyos dolgokat, amiket mi nem. Nem állitom í00%-ra, de lehet szellem vagy démon is. Ezt mi nem tudhatjuk, hogy ő mit lát, ezt csak ő tudná megmondani. Itt csak találgathatunk, hogy mi is az igazság. Van aki paranormális, természetfeletti eseményekhez kapcsolja a dolgot, és van aki orvosi, pszichológiai szemponból vizsgálja meg a gyerek esetét.

Itt tényleg csak találgathatunk, egymás válaszát kiosztjuk, meg néha veszekedés is történik, miközben megprobáljuk megmagyarázni a dolgot. Mondjuk, ez igy van rendjén, mert mindenki a sajá igazát védi, és azt amiben hisz. Az igazat csak a kis csaj tudja. Még kéne a Kérdező részleteket kérdezzen a tesojától. Kiváncsi vagyok.

2015. aug. 4. 16:01
 15/20 anonim ***** válasza:
í100-ra = 100%-ra
2015. aug. 4. 16:02
 16/20 anonim ***** válasza:
35%

13:

Te hagyd abba! Foglalkoztál te már emberrel komolyabban?

Na..? :D Akkor ki is hagyja abba?

2015. aug. 5. 14:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
11-12-16 fejezd be! Egy 15 évesnek mondod a baromságaid egy kicsi gyerekről! Nézzél már bele egy gyerekpszichológia könyvbe, teljesen normális, mindennapos játékról van szó. Jössz itt a skizo és démon elmebajoddal. Takarodj!
2015. aug. 5. 17:30
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Megszállta valami entitás, vagy szimplán egy szellem ami ragaszkodik a húgodhoz, valószínű magával akarja őt vinni, vagy akár az egész családot, és ezért ellenetek fogja fordítani a húgod.

A leggyakoribb ilyenkor az hogy almukban kiírtja a családot, mivel a szellem tudja hogy ébren nincs ellenük esélye.

A valóság pedig az hogy NINCSENEK szellemek, sem olyan hogy valami (ami még létezhet is) megszáll egy embert.

Tényleg kinövi, ha meg a konyhakéssel és kifordult szemekkel próbálja majd kivágni a szíved miközben alszol érdemes pszichológushoz fordulni.

Te meg nőj fel és ne parázz butaságokon!

2015. aug. 11. 18:56
 19/20 anonim válasza:

szellem :D

kérdezgesd a húgodat, hogy minnél többet tudjál kálemről :D

2015. szept. 4. 12:50
 20/20 anonim ***** válasza:

Egyébként nem ritkán a backmasking öntudatlanul, tudat alatt is működik

káleM

Amíg nem kér vörös rumot, addig nincs baj. ;)

Komolyra ford: tényleg ne ijedj meg, kérdező. Ilyen, vagy olyan okoból a kisgyermekek nagy részének volt már képzeletbeli barátja.

2015. okt. 22. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!