Mi a jelentése a fél 9-nek? A faliórák megőrültek. Kezdek megijedni!
Figyelt kérdés
Két hónapja volt először, hogy az egyik óránkba kimerült az elem és fél 9nél állt meg. Majd mikor kicseréltük, rá egy napra újra fél 9nél akadt el, aztán nem is foglalkoztunk vele. Rá két hétre a másik óránk is megállt fél9nél, amit viccesnek találtam, ezért még facebookra is kiposztoltam, ahol a nővérem kommentben megkérdezte: "Emlékszel, hogy körülbelül fél éve az én szobámban is megállt két óra fél9nél?" LEDERMEDTEM, mikor ma bejött a szobámba a történtek után kb 2 hónappal és közölte, hogy tegnap előtt fél 9nél leállt a faliórája. Szerintem ez már nem normális.Mit jelent ez? Segítsetek!2013. nov. 17. 20:39
1/12 anonim válasza:
Inkább másik gyártótól vásároljatok legközelebb órát, úgy látszik ez a gyártócég valamilyen komolyabb szériaproblémával küszködik.
2/12 anonim válasza:
semmit nem jelent, nem korodra való tekintettel sokat fantáziálsz és ezt még ide ki is írod.
nincs ezzel semmi baj, de legalább ne várj rá komoly választ!
4/12 anonim válasza:
Még ha fél hat lenne, akkor lenne ok az aggodalomra. :)
5/12 Béla Őrangyal szekta válasza:
A faliórákat vidd falióra-elmegyógyintézetbe ha tényleg megőrültek!
6/12 DarkLantern válasza:
A nagymutató a gravitáció miatt lefele esik, ezért állt meg fél kilencnél, miután megmurdelt az elem.
7/12 anonim válasza:
A Föld elveszett. Jön az apokalipszis, ez annak a jele.
8/12 anonim válasza:
A reptílián hadsereg telefon hívószáma.
06 - 0/9 - 231 - 82- 96
9/12 Laylah válasza:
Reptilián hadsereg... ha látnád őket, nem biztos, hogy viccelődnél velük, de mindegy. Feltéve, ha sikerül élve megúsznod.
Kérdező, nézz utána számmisztikás könyvben, biztos van benne valami. 6-3-0... Saját jegyzetemben a 6-3 kombinációra az van, hogy alapvető segítséget kapsz valamihez, pl. pénzt tanulásra, gyógyításra, stb., de ezt ne vedd készpénznek, nem vagyok benne biztos.
10/12 Laylah válasza:
Úú, bocsi, félrenéztem, 8-3 kombó, nem 6-3. 8-3 olyasmit takar, hogy valamivel kapcsolatban jó úton jársz/jártok. Szintén fennáll, hogy nem vagyok biztos benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!