Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mi a jelentése a fél 9-nek? A...

Mi a jelentése a fél 9-nek? A faliórák megőrültek. Kezdek megijedni!

Figyelt kérdés
Két hónapja volt először, hogy az egyik óránkba kimerült az elem és fél 9nél állt meg. Majd mikor kicseréltük, rá egy napra újra fél 9nél akadt el, aztán nem is foglalkoztunk vele. Rá két hétre a másik óránk is megállt fél9nél, amit viccesnek találtam, ezért még facebookra is kiposztoltam, ahol a nővérem kommentben megkérdezte: "Emlékszel, hogy körülbelül fél éve az én szobámban is megállt két óra fél9nél?" LEDERMEDTEM, mikor ma bejött a szobámba a történtek után kb 2 hónappal és közölte, hogy tegnap előtt fél 9nél leállt a faliórája. Szerintem ez már nem normális.Mit jelent ez? Segítsetek!

2013. nov. 17. 20:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
29%

"Kérdező, nézz utána számmisztikás könyvben, biztos van benne valami."

Betűk, amik szavakká állnak össze, azok meg mondatokká. Értelemmé nem.

2013. nov. 19. 08:17
 12/12 Ridamov ***** válasza:
Számmisztika... tch. Véletlenek sorozata. Ha tényleg ennyire félsz ettől az egésztől akkor vegyél digitális órát. Ha az is megáll ott, akkor az órák összeesküdtek ellened és ijesztgetni akarnak téged.
2019. febr. 17. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!