Álom jelentése?
Figyelt kérdés
Ledőltem kicsit aludni...nézem a plafont és elalszom. Innentől kezdődik az álok, hogy felkelek ugyanúgy látom a plafont és próbálok visszaaludni de csak a szememet csukom le...megy közben a rádió és hallom h a nővérem betelefonál a rádiósokhoz és üdvözli a családot. Valahogy láttam magam a tükörben és arra lettem figyelmes h rohad a fogam!! Megint az ágyban voltam és fel akarok kelni mármint sétálni de nem tudtam mert le volt bénulva mindenem...próbáltam kiáltani h segítsenek de nem hallottákés ittfelkeltem igazából és örülök h mozgok2013. nov. 10. 16:01
1/1 anonim válasza:
Arról szoktunk álmodni, ami foglalkoztat, zavar, nem hagy nyugodni minket, ami feldolgozatlan stb.
Talán nem figyelsz oda kellőképpen a testedre, az egészségedre, vagy (feltételezem) a nővéred nem lakik otthon és azóta változott meg valami benned, vagy úgy általában. Kívülállóként ezt nehéz megmondani, neked kell tudni hogy hogy kapcsolódnak össze a szálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!