Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A hugomnak van egy képzeletbel...

A hugomnak van egy képzeletbeli barátja, kezdek megijedni, mi lehet?

Figyelt kérdés

9 éves hugom folyton beszél valakivel, múltkor a falhoz fordulva motyogott közbe mintha fogta volna valaki kezét.

Ilyeneket is hallottam már mikor elmentem az ajtaja előtt.: "Semmi baj itt biztonságban vagy., persze maradhatsz, aha játszhatunk, megszerzem a kincset."

Megkérdeztem tőle kivel beszélget. Azt mondta "Kálemmel" Nagyon szomorú, mert neki soha sem volt teste". Megmutatom neki, hogyan kell játszani." Na nálam itt szakadt el a cérna annyira megijedtem hogy aznap este nem mertem elaludni, szószerint féltem a hugomtól, olyan komolyan és fura hangon mondta hogy kirázott a hideg.

Anyám persze azt mondja, hogy majd kinövi biztos unatkozik.

Próbálom figyelmen kívül hagyni, de egyszerűen nem tudom, amikor meredten bámulja a szoba falát és bólogat.

Rosszul érzem magam, van valami feszültség a levegőben és nagyon félek.

Én 15 vagyok

2015. aug. 3. 02:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
63%

Fú! Hát ettől én is bebogyóznék a naciba! :(

Kérd már meg hogy rajzolja le!

2015. aug. 3. 03:12
 2/20 anonim ***** válasza:
28%
Ha valakinek képzeletbeli barátja van az őrült,viszont ha sok embernek ugyan az a képzeletbeli barátja,az vallás.
2015. aug. 3. 05:58
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

A képzeletbeli barát teljesen normális.

Majd kinövi.

Hacsak nem olyan, mint "Charlie" a Bújócskában, nincs mitől félni.

2015. aug. 3. 06:18
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Sok gyereknek van képzeletbeli barátja, de ettől még nem kell becsokizni. Gondolom te ezekben valami démont akarsz látni. Pedig ez egy teljesen normális dolog a gyerek személyiség fejlődésében. :P [link]
2015. aug. 3. 06:21
 5/20 anonim ***** válasza:
86%

"Próbálom figyelmen kívül hagyni..."

No, ez a baj.

Te már idősnek érzed hugodhoz képest magad, elfoglalt vagy saját köröddel, hugod pedig egyedül érzi magát. Úgy próbál társaságot szerezni magának, ahogy tud.

.

Te 15 éves vagy, még nem kétannyi, mint hugod. Már elfelejtetted, milyen voltál 9 éves korodban?

.

Foglalkozz, játssz többet hugoddal és akkkor nem lesz szüksége képzeletbeli barátra, ráadásul szeretni is fog.

2015. aug. 3. 06:47
 6/20 Legoman ***** válasza:
100%

Semmi veszélyes nincs ebben. Ennyi idősen mikor nagyon unatkoztam, akkor én is elképzeltem valakit, adtam neki egy nevet és kitaláltam egy történetet hozzá.

Nincs ezzel semmi gond. Szerintem neked is volt képzeletbeli barátod. :)

2015. aug. 3. 08:28
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt teljesen normális, gyerekkori sajátosság, gyakori a két képzeletebeli barát, zseniálisan nevet is adnak neki, működik a teremtő képzeletük, játszik ne zavarjátok meg. Inkább az a beteg, akinek annyira lerohanják a kész képekkel -tv, video - a képzeletét, hogy kimarad ez a gyermekkori teremtő képzelet alakulása, fejlődése - aminek segítségével felnőve akár alkotó művész is lehet (ha képzi magát valamilyen ágon)
2015. aug. 3. 08:59
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Életkori sajátosság. Teljesen normális.
2015. aug. 3. 11:03
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden ok csak a fantázia mi túl élénk a húgodnál
2015. aug. 3. 12:43
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Foglalkozz többet a húgoddal, akkor nem kell majd neki képzeletbeli barát vagy tesó.
2015. aug. 3. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!