Amikor mindenki alszik a plüssállatok és a játékok tényleg életre kelnek?
Figyelt kérdés
V ezzel csak szivatják a gyereket? Volt már pl rá h reggelre nem ott volt egy kettő ahol este hagytuk.2015. júl. 29. 16:32
21/26 anonim válasza:
Igen es a labujjadat ragcsaljak
22/26 anonim válasza:
Nem úgy értettem . Kiváncsi voltam hogy mi van bennük :)
23/26 anonim válasza:
Jó kis trollkérdés volt, szétröhögtem magam rajta és a válaszokon is! :D xD
24/26 anonim válasza:
Csak akkor kelnek életre ha már voltak gazdáik. Olyankor az új házban minden nap magukba szívják a fény a növények valamint az elektronikus eszközök energiájit. Így éjjel a játékokon maradt régi gazdák érzelmeinek lesz energiájuk felébredni. A játéknak olyan stílusa van mint a régi gazdájának. Az ilyen tárgyak van amikor egész este bámulják az új gazdát a mozgékonyabbak viszont szeretnek nézelődni szerte a lakásban. Ha gonosz enbertől származnak és nen tartasz rendet akkor dühösek lesznek és elveszik az energiádat. Ha nem engeszteled ki őket akkor addig szívják az energiád míg meg nem ölnek vele. Szép álmokat! ;)
25/26 anonim válasza:
Úgy tudod elkerülni az "ébredést" hogy kimosod őket szentelt vízben vagy új játékokat veszel de csak is dobozban. Akkor nem érentkezik energiával. Turisjátékoknál viszont egyenként zárd el őket szentelt mosás után. Így a rajt maradt energia maradvány elpusztul. (elöbbi voltam)
26/26 anonim válasza:
Nekem akkor kelt az elemes plüssöm életre, amikor nekidobtam a másik plüsst. Elkezdett ugatni a plüssök közül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!