Valóban léteznek szellemek, emberfeletti lények? Ha igen mért nem látja mindenki, csak médiumok és ilyen emberek?
Hogy szellemek léteznek-e, azt nem tudom, de kereső biztos létezik.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=l%E9teznek+s..
Nem léteznek. A médiumok pedig azért "látják+",mert b eképzelik ezt maguknak és hisznek benne!
Az emberi képzelet csodákra képes!
Igen, Te is az vagy. Csukd be a szemed, gondolj egy macskára. Ha látod egy macskának a képét, hadd kérdezzelek meg: Ki nézi azt a képet?
Esetleg nézd meg ezt a kisfilmet előítéletek nélkül: [link]
És próbáld meg ezt egy teljesen egyszerű, mindennapi dologként értelmezni. Nincs benne semmi misztikus. Rólad szól. TE vagy.
Amikor a keresztanyukám meghalt, és én még nem értesültem róla, este leültem az ágyra és egyszercsak úgy éreztem, mintha mellémült volna valaki és átfogta a karomat. És valami nagyon jó érzés töltött el. Rögtön eszembe jutott a keresztmamám, de nem gondoltam semmire. Másnap telefonon értesítettek, hogy meghalt és hogy nagyon szerette volna, ha ott lettem volna mellette és megölelhetett volna még utoljára.
Vannak, akik ezeket jobban megérzik, nyitottabbak rá, mint mások. Akik eleve nem hisznek benne, csak a kőkemény, látható fizikai dolgok reálisak számukra, azok nem fognak ilyeneket érzékelni. De attól ez még létezik.Ők egyben ezzel azt is állítják, hogy ők nem léteznek és csak hús-vér emberek, akik megszülettek, egy nap meghalnak és kész, vége.
Döntsd el magadnak. Ha ez igaz számodra, akkor igaz. Nem az a lényeg, hogy mások mit gondolnak róla. Azt gondolom, hogy akik nem tagadják meg önmagukat, mint szellemi lényt, sokkal boldogabb emberek és jóval előrébb járnak, mint azok, akik csak egy testnek gondolják magukat.
Remélem, tudtam adni valami támpontot. Kellemes felfedezést!
Nem leteznek. Sem szellemek, sem mediumok.
Magasabb rezgesszam mi? XD LOL
S.
Hát..
Nem értem, hogyha léteznek, miért ebben a világban vannak.
Nem tudok erre mást mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!