Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valóban léteznek szellemek,...

Valóban léteznek szellemek, emberfeletti lények? Ha igen mért nem látja mindenki, csak médiumok és ilyen emberek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 14:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
9%

Hülyeség és hülyítés igen is létezik:D

Rezgésszámot meg nevezhetnénk kamufaktornak is, ugyanannyi igazság van a kettőben.

2011. febr. 25. 12:33
 22/25 anonim válasza:

Eruthalion válaszára:

Egyetértek veled amiket leirtál.De ha olyan sokan vannak,akik önzetlenül,pénzt nem kérve jósolnak,szellemet idéznek,miért nem találni egyet sem?A Putnoki halottlátón kivül nem nagyon van olyan,aki ezt teszi.Egyébként én is ilyet keresek,és igen is hiszek ezekben a dolgokban.Egyre jobban.....

2011. febr. 25. 13:09
 23/25 anonim válasza:

Én azt mondom,hogy miért ne léteznének szellemek?

Annyi erővel hogy Isten létezik létezhetnek szellemek is,hisz egyikre sincs bizonyíték hogy létezik-e vagy nem...

Én tudom,hogy létezik.Sokszor láttam és tapasztaltam őket.Egy nap az iskolában a barátnőmmel megidéztük Michael Jackson szellemét,kértük hogy adjon egy jelet,ha itt van.És abban a pillanatban magától megnyitódott a csap.A barátnőm bőgve rohant ki...Tudom,hogy léteznek.Ez nem fantázia.Miért ne léteznének?

2011. febr. 25. 14:44
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem valóban léteznek,de nem tudom,hogy mért ezen az oldalon kérdezel ilyeneket,mert itt nem fogsz rá egyértelmű választ kapni,de mindegy....

Azért a te kedvedért elmondom századszorra,hogy szerintem léteznek,mert már volt pár ilyen jellegű "élményem"....

De döntsd el te,hogy léteznek-e.

Idegen emberektől nem fogod meg tudni,én csak ennyit mondok...

2014. jan. 31. 21:58
 25/25 anonim ***** válasza:
És a médiumok azért látják,mert ők ilyen erővel születtek,nem mindenki születhet ilyen képességgel!
2014. jan. 31. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!