Én senkitől sem hallottam ilyet gyerekkoromban, mégis mindig átvittem a másik szobába éjszakára a babáimat, vagy a fal felé fordítottam őket, hogy éjszaka ne nézzenek.Imádtam játszani velük, csak éjszaka idegesített ha a szobámban vannak.
2015. júl. 29. 19:20
12/26 anonim válasza:
Én régebben láttam egy filmet, amiben a kislány apukája elment a háborúba, és addig valaki vigyázott rá (már nem emlékszem ki), és éjjel a plüssei, játékai életre keltek, hogy megvédjék (vagy valami ilyesmi). A végén pedig hazajött az apukája. Kb.10 éve láttam, de azóta is emlékszem rá, aranyos mesefilm volt:)
(btw.: valaki nem tudja, mi volt a címe?:'$
Egy 7-8 éves kislány volt a főszereplő és emlékszek egy szökőkútra is(':)
2015. júl. 29. 19:30
13/26 anonim válasza:
Miből van egy plüssálat? Pamuk, polieszter, műanyag, szivacs vagy vatta, cérna.. Ezek valaha életre keltek? Akkor kelnének életre ha lenne szívük , vérük, erek, agyuk és csontjaik. Gyerekként sok plüss állatot felnyitottam de életre vonatkozó jeleket soha nem találtam, gondolom az évek során sem valtozott a plüss állatok tömése
2015. júl. 29. 20:04
14/26 anonim válasza:
Igen, életre kelnek először hangokat fogsz hallani az éjjel és majd mikor eljön az ideje kinyír mindenkit!
Szerintem hívjatok gonosz elűzőt!
2015. júl. 29. 21:10
15/26 anonim válasza:
Csak nekem higyj és senki másnak!
IGEN!
Éppen ezért véletlenül se tedd éjszakára egymás mellé a plüss oroszlánt és a plüss nyuszit!
2015. júl. 29. 21:29
16/26 anonim válasza:
Megerőszakolja a nyuszika a nagycicát ? :D
2015. júl. 29. 21:30
17/26 A kérdező kommentje:
Basszus igy már értem hova tűnt a plüss egerem. De mit tehetek ezellen? Mármint h ne keljenek életre?
2015. júl. 30. 11:14
18/26 anonim válasza:
Égesd el máglyán! :P
2015. júl. 30. 12:48
19/26 anonim válasza:
Éltre kel minden játék, de amikor felébredsz, akkor úgy tesznek, mintha élettelenek lennének. Csak reggel alszanak. ÓVATOSAN ESTE!!! :D
2015. júl. 30. 15:19
20/26 anonim válasza:
13:
Gyerekként boncorvos voltál? :) Életjelek után kutattál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!