Itthon miért fél mindenki mindentől?
Félnek a villámlástól, stb.. Nem hisznek sem az UFO-kban, sem szellemekben stb..., úgy, mint külföldön. Pl: Magyarországon élők be mernének ide menni?:
http://www.youtube.com/watch?v=rPGDC8qTN9E&feature=related
Igaz az, hogy a Magyar emberek: Galamb lelkűek.
Igaz, hogy a magyar emberek galamblelkűek, de annak nem az a jelentése, amire te rosszul hivatkozol. Galamblelkű (egybeírva) = szelíd, barátságos, békés természetű.
Továbbá, egyáltalán nem több a villámlástól félő, UFO-kban, szellemekben stb. nem hívő magyar ember, mint más nációkban.
A többi nagyjából stimmel. :D
Miért kellene pl. UFO-kban hinni vagy félni a villámlástól?
Ha eljutnék Palermoba természetesen megnézném a nevezetességeit, többek között a videón láthatót is. Kb. 5 éve olvastam róla először és nagyon érdekel.
Halottaktól egyébként sincs értelme félni, ők nem nagyon tesznek kárt élőkben.
Én a kutyákkal nem vagyok barátságban, mondhatnám azt is hogy tartok tőlük, de nem alaptalanul. Kellemetlen dolog a harapásuk.
Miért ne mernék? Egy rakat hulla mit árthat nekem?
Villámlástól nem félek, inkább ésszel élek, hinni peig gyengeség. Tudni kell.
Fantáziálni is kell néha, (hinni is). Nemcsak állandóan a földhöz ragadtan járni, és csak előre nézni/menni. Lehet, hogy pont mellette mész el a bizonyítékoknak. Pl.: Szellemek...
A félelmet a média oltja belénk. Ők mondják meg (Orbánnal együtt) mit szabad és mit nem. (Mintha már hipnotizálnák is néha az embert).
Mivel én halak vagyok, amúgy is vonzanak a misztikus dolgok.
Nem igaz mindenkire. Sok flexibilis gondolkodású ember rohangászik az országban, ilyennek tartom magam is.
Ide be mernék menni, de úgy gondolom, a halottaknak jár a tisztelet. Ne mutogassuk őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!