Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Itthon miért fél mindenki...

Itthon miért fél mindenki mindentől?

Figyelt kérdés

Félnek a villámlástól, stb.. Nem hisznek sem az UFO-kban, sem szellemekben stb..., úgy, mint külföldön. Pl: Magyarországon élők be mernének ide menni?:

http://www.youtube.com/watch?v=rPGDC8qTN9E&feature=related

Igaz az, hogy a Magyar emberek: Galamb lelkűek.

2011. júl. 1. 18:57
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Erről beszélek: [link]
2011. júl. 2. 00:51
 12/28 A kérdező kommentje:

Mivel Pl: Peru-nak, Egyiptomnak gazdagabb története van, ott persze hogy jobban hisznek az ilyesmiben. (UFO-k).

Nekünk csak az van, hogy bejöttünk a Kárpát medencébe. Amit szinte sohasem hangoztatnak a Tv-ben.

Egyszer egy Magyar úszónő xy, mondta a híreknek: -Úszónemzet vagyunk. Akkor nem lovasnemzet?

2011. júl. 2. 01:10
 13/28 A kérdező kommentje:

Meg gondolok itt a Tv-ben a jósokra. Hazudnak az embereknek, és közben kinevetik az embert.

Sajnos a mi bajunk: 1. Túl hiszékenyek vagyunk (50 felett pláne)

2. Mindentől/mindenkitől félünk. (Rámesett az esőcsepp. Biztos Japánból jött ide a rádioaktív eső) (A média hatalma).

2011. júl. 2. 01:26
 14/28 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de a közbevetett kérdéseid nagyon zavarosak és köszönő viszonyban sincsenek az eredetivel. MIT AKARSZ MEGTUDNI???
2011. júl. 2. 01:29
 15/28 A kérdező kommentje:
Tehát minden, amitől félünk, a média hatása.
2011. júl. 2. 01:48
 16/28 Tom Benko ***** válasza:

Tegnap 8:44-nek:

Hogy jön a kettő egymáshoz? (Úgy mellékesen honnan jön az említett valószínűség?)

2011. júl. 2. 02:33
 17/28 anonim ***** válasza:
A média miatt csak azért félnek az emberek, mert rajta keresztül sokkal többet látnak meg a világból, mint egyébként. Szerintem egyáltalán nem félősebbek a magyarok bármilyen nemzethez képest. Miért lennének azok? Honnan veszed ezt?
2011. júl. 2. 13:49
 18/28 anonim ***** válasza:

Én nem vettem észre ezt a galamblelkűséget a magyarokon úgy általában. Szerintem azért alakulhatott ki ez a sztereotípia, mert a magyarok nem akarnak mindenáron a média középpontjában lenni minden hülyeséggel (kiszúrnak pl. az égen egy fényesebb csillagot és ráhúznak egyből egy UFO-rablásos sztorit), míg ez külföldön sokkal jellemzőbb; már csak azért is, mert több ember él összességében külföldön, mint itt :D

Én speciel hiszek abban, hogy van élet a Földön kívül (egyúttal hiszek az "UFO"-kban, ahogy te fogalmazol), és nemhogy be mernék menni oda, hanem nagyon szívesen meglátogatnám azt a barlangot, mert imádom a misztikummal átitatott helyeket. Pedig "Magyar ember" vagyok.

2011. júl. 2. 15:15
 19/28 A kérdező kommentje:

Pont azt mondom, hogy a média magyarázza az emberekbe, az ilyen dolgokat: -A mobiltelefon rákot okoz. Mostmár ettől is félünk. Akkor már ne használjuk?

Most jönnek erre rá, mikor már évtizede használjuk?

2011. júl. 2. 15:18
 20/28 A kérdező kommentje:
Azért félnek legjobbam Magyarországon az emberek, mert itt szinte soha nem történik semmi szokatlan, mint külföldön. Pl: Tornádó. Ha meglátnák, azt hinnék, itt a világvége. Mert itt még sohasem volt ilyen.
2011. júl. 2. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!