A TLC csatornán van egy műsor amiben egy Theresa nevű hölgy mint médium, kommunikál a halottakkal. Vajon hihetünk neki?
Én olvastam a könyveit és nem tudom eldönteni. Van például egy rész, hogy egy anyuka fia meghalt katonaként és az édesanyja észrevétlen felhúzta a dögcéduláját a nyakába, hogy ezzel jelezze a fia, ha ő mindig ott van. Rájött a történetre. Történet igaz, különben újságírók kiderítenék és kevés anyának lenne gyomra kitalálni ilyet.
Ha pedig megrendezett anyuka oskárt érdemelne, hogy kereskedik fia halálával és gombnyomásra bőg. (És persze műsoronként 3 ilyen erkölcstelent kellene odarendelni, meg szereplőválogatás kellene, de úgy, hogy konkurens csatorna újságírói ne tudjanak róla...)
Azért kell kérdéseket feltennie, mert képeket, szimbólumokat kap, nem intellektuálisan emberi beszéd alapján kommunikálnak a halottak. Erről csak azt mondom, hogy én is így sejtem, valamennyire tapasztaltam.
De kántáljuk, hogy hülyeség...többség mégis kiegyensúlyozottan éli tovább az életét és nem viseli meg őket szeretteik jelenléte.
Nyilván sok a kókler, de szerintem pszichiáter sem sokat segít a kémiai gyógyszereivel, de ő orvos, így Vágó István is szeretheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!