A TLC csatornán van egy műsor amiben egy Theresa nevű hölgy mint médium, kommunikál a halottakkal. Vajon hihetünk neki?
Jajj, azt hittem, a Comedy Central csatornan adjak. :O
Termeszetesen nem kell neki hinni.
Szinjatszas, amitas. Aki szerepel a musorban, mind beavatott...
Tényleg érdekes kérdés, utána kéne olvasni a külföldi fórumokon, hátha kiderül valami. Én is épp ezen gondolkoztam, hogy hogyan lehetne megfogni a dolgot a négy sarkánál.
Én úgy állok az ezotériához, hogy addig rendben van a dolog, amíg valaki nem próbál belőle szánt szándékkal komoly üzletet csinálni (pl. a telejósdák ezer Ft-os percdíjakkal).
Aki azért hazudik, hogy más pénzét kicsalja, a "lelketlen disznón" kívül még szélhámos is.
.
Hinni pedig a hihetetlenben is hihetsz...
Ordas kamu.
Egyértelmű cold reading technikákat használ.
Olyan médiumot szeretnék látni, aki a szomszéd szobában lévő gyászolóról elmond mindent egyetlen hiba nélkül. A másik szobában lévőt soha nem látta, és semmilyen előzetes infót sem tudhat róla, még azt sem, hogy férfi vagy nő.
Ilyen médium még nem akadt a világon. Mind cold/warm/hot readinget használ. Ebben a műsorban ráadásul előzetes infókat gyűjtenek a vendégekről, és a szőke bukósisak alatt nem nehéz elrejteni egy rádiós füldugaszt, amivel a stúdióból kapja az infókat.
Nem kizárt beépített ember sem.
Itt a bácsival kapcsolatban zsinórban négyszer téved. Vajon csak találgatott, vagy vicces kedvűek voltak a szellemek és direkt kamut súgtak?
A lelketlen disznó egy picit vérszegény jelző arra, akik gyerekeket ver át szeretteik halálával kapcsolatban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!