Tényleg igaz lenne, hogy egy Dorothy Allison nevű médium segítségével buktatták le John Wayne Gacy-t, a hírhedt sorozatgyilkost?
Ezt egy TV-műsorban állították, a magyar nyelvű honlapokon azonban semmit sem találtam erről, angolul pedig nem tudok.
Mit írnak erről az angol nyelvű írások vagy mit tudtok erről?
Szkeptikus válaszok is érdekelnek!
"Megtalálták a hulláját egy lánynak."
De Gacy fiúkat ölt. :)
Tehát akkor komoly fenntartások vannak ezzel kapcsolatban...
Köszi a segítséged!
Abban a műsorban azt állították, hogy rögtön azzal kezdte, hogy az eltűnt fiú halott, s nem csak az ő halála fűződik a tettes nevéhez, hanem nagyon sok.
Továbbá azt is állította, hogy az elkövető elhízott, s a kisujján heg van, s egyebeket is, de a többiben már nem vagyok biztos, mert több médiumról is volt szó, s keverem, ki kiről mit állított.
Ezekben a műsorokban mennyit kell fizetni a reklámblokkért? A médiumokat kitalálják, jó a marketingjük, egyébként nem tudnak semmit semmiről.
Viszont nagyon jó érzékük van az univerzálék használatához,hasonló ez a hipnózishoz. Valamit mond és mindenki azt képzeli, hogy azt mondta amiről már mások tudnak. Szóval ha sok általános dolgot írsz le, utólag bele lehet magyarázni, hogy az épp olyan mintha a helyszínt írtad volna körül.Mondjuk, nem rossz ötlet egy ilyen műsor, szerintem van nézettsége és jól lehetne keresni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!