Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit tennétek, ha megálmodnátok...

Aelister kérdése:

Mit tennétek, ha megálmodnátok egy gyilkossággal történt dolgokat?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy történt egy gyilkosság és megálmodnátok,hogy,hogy néz ki az illető vagy hogy hol lakik.Stb.
2015. jún. 4. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Légy szíves, töődj inkább a volt feleségeddel. Unjuk a hülyeségeidet.
2015. jún. 4. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez nehéz ügy.Vannak látók, akik a rendőrségnek is tudnak segíteni.És van, amelyik tényleg nagyon beválik.Bár Magyarországon nem tudom, mennyire van ennek gyakorlata, szerintem itt nem nagyon...Sőt, esetleg még bajba is keverheted magad, ha nagyon hangoztatod, az ilyen álmodat.Úgy értem, itt valszeg hamarabb leszel gyanúsított, mint nagyra becsült médium....

Mi mást tudnál tenni? Ha az "áldozatot" ismered és még nincs semmi baja, mert az álom csak előrejelzés volt, akkor esetleg tudod figyelmeztetni, hogy vigyázzon magára.

Az a rossz ebben, hogy tényleg vannak, akiknek valódiak ezek a megérzéseik, képességeik és segíthetnének, csak nem nagyon van mód rá.

2015. jún. 4. 18:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Én semmit nem tennék, sőt örülnék, hogy legalább nem lesz túlnépesedés.
2015. jún. 4. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!